Valami nagyon durvát álmodtam. Valakivel meg szeretném osztani. Veletek volt már ilyen?
Amúgy az a "veletek volt már ilyen" csak egy olyan kérdés volt, amit azért írtam oda, mert különben nem engedte volna kiírni a kérdést. De akkor már inkább azt kérdezném hogy mit jelenthet?
Egyébként apróbb részletek kimaradtak, pl a félelmeim is megjelentek az álmomban: egy orvosi vizsgálaton voltunk és pont én jöttem volna, de inkább elmentem.
Amúgy olyan, mintha az életemet álmodtam volna meg, és az az érdekes, hogy mind 2 rész az otthagyás/cserbenhagyásról szól. Otthagyták a halott tanárt, eljöttem amikor mennem kellett volna...
Szia!:)
Nem vagyok álomfejtő, de elolvastam az álmodat és érdekesnek találom.
Talán, hogy tisztábban lásd a jelentést (márha van jelentése, mondom, nem értek a témához, igazán még azt sem tudom, hiszek -e benne), gondolkozz el rajta, hogy miért éppen az a tanár lehetett álmodban, milyen vele a kapcsolatotok, valamint azon, hogy van -e jelentősége, hogy ki milyen színű golyócskává változott.
(Vagy pl. nézd meg, hogy egy adott helyre menekült az összes golyó, tehát tudták, hova menekülnek, vagy csak azt, hogy merre [van a legrövidebb menekülési út]?)
Írj, ha van valami fejleményed! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!