Ha álmodtam valakivel, előfordulhat, hogy ő is álmodik velem?
Figyelt kérdés
Ráadásul ugyanazt? :D Nem tudom amúgy én ilyen romantikus lélek vagyok, hogy hiszek az ilyesmiben. Lehetséges, hogy teljesen hülyeség...2014. szept. 19. 10:23
1/5 anonim válasza:
Elég kicsi rá az esély.
Ha a párod és sokat gondoltok egymásra, akkor lehet, hogy valamikor ő is álmodik veled, és te is vele. De nem egyszerre és nem ugyanazt. Egy idegennél, meg szinte 0 rá az esély.
2/5 anonim válasza:
Az álmok a gondolataidból lesznek... szóval ha az a valaki is rád gondol sokat akkor lehet hogy hasonlót álmodtok egymásról.
3/5 Shai-Hulud válasza:
Én néha álmodom Jessica Albával, előfordulhat, hogy ő is álmodik velem?
Ráadásul ugyanazt?
Mert ha igen, akkor máris indulok hozzá, hogy valóra váltsuk!
4/5 anonim válasza:
Én álmodtam már egyszerre hasonlót a párommal úgy, hogy egymás mellett aludtunk. Egyszer szellemmel álmodtunk egyszer pedig, hogy elhagytuk egymást. Az ő álmában én őt, nálam meg ő engem.
5/5 anonim válasza:
Ha valakiVEL álmodsz, amennyiben ő is álmodik, VELED álmodik!
.
Ha netán mással alszik, akkor is álmodhat RÓLAD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!