Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha álmodtam valakivel, előford...

Ha álmodtam valakivel, előfordulhat, hogy ő is álmodik velem?

Figyelt kérdés
Ráadásul ugyanazt? :D Nem tudom amúgy én ilyen romantikus lélek vagyok, hogy hiszek az ilyesmiben. Lehetséges, hogy teljesen hülyeség...
2014. szept. 19. 10:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Elég kicsi rá az esély.

Ha a párod és sokat gondoltok egymásra, akkor lehet, hogy valamikor ő is álmodik veled, és te is vele. De nem egyszerre és nem ugyanazt. Egy idegennél, meg szinte 0 rá az esély.

2014. szept. 19. 10:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Az álmok a gondolataidból lesznek... szóval ha az a valaki is rád gondol sokat akkor lehet hogy hasonlót álmodtok egymásról.
2014. szept. 19. 12:26
 3/5 Shai-Hulud ***** válasza:

Én néha álmodom Jessica Albával, előfordulhat, hogy ő is álmodik velem?

Ráadásul ugyanazt?

Mert ha igen, akkor máris indulok hozzá, hogy valóra váltsuk!

2014. szept. 19. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Én álmodtam már egyszerre hasonlót a párommal úgy, hogy egymás mellett aludtunk. Egyszer szellemmel álmodtunk egyszer pedig, hogy elhagytuk egymást. Az ő álmában én őt, nálam meg ő engem.
2014. szept. 19. 15:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha valakiVEL álmodsz, amennyiben ő is álmodik, VELED álmodik!

.

Ha netán mással alszik, akkor is álmodhat RÓLAD.

2014. szept. 19. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!