Mit jelent halottal álmodni?
Figyelt kérdés
Egy álomban 5 halott rokon is megjelent.2010. máj. 23. 19:00
11/15 anonim válasza:
Eljönnek érted... hogy elvigyenek...
12/15 anonim válasza:
En sokat almodok Papaval. Orulok neki, h legalabb almomban lathatom, mert nagyon hianyzik. :(
25/L
13/15 anonim válasza:
Rossz, esős idöt jelent.Általában amikor én is valamelyik elhunyt rokonommal álmodom, másnap rossz idö lesz.
14/15 anonim válasza:
én régebben ha halott rokonnal álmodtam, akkor álom közben és után is ki voltam akadva
most meg úgy érzek mindig, mint hogyha tök természetes lenne h haláluk után is találkozok velük
15/15 anonim válasza:
Mindenkeppen jelent valamit, de arra mar neked kell rajonnod hogy mit. Halottal almodni nem veletlen. En hiszek az almokban nekem szinte mindig volt kovetkezmenye..csak a ember kesobb jon ra hogy mi az amire figyelmesztettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!