Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Az mitől van, hogy élénkek az...

Az mitől van, hogy élénkek az álmaim és egyre többet álmodok?

Figyelt kérdés
Tegnap olyan hosszú álmom volt,hogy talán egy filmrészletre hasonlított. Az egész úgy kezdődött,hogy egy bankszerűségben voltam,majd a tesóm,és a volt mostoha tesóm,egy rablást terveztek. A Bank ajtaja tele volt arannyal. Az ajtó is aranyból állt,és a falak is. Amikor megkérdeztem mit csinálnak,azt válaszolták: Most raboljuk ki a bankot. Majd egy férfi rendőr került mellém,akit lefoglaltam azzal,hogy megkérdeztem tőle,miért van itt? Azt válaszolta: "Körülnèzek a biztonságkedvéért." Majd egy hátsó udvart is végigsétáltuk. A rendőr mellényben volt. És egy jelvény volt rajta. Meg egy rendőrkalap. Gyorsan kimentem a bankból,és egy aluljáróba kerültem,ahol ott volt a régi osztálytársamnak az anyja,odaszóltam,hogy "Ide hívjam az xy?" Egyből megjelent az osztálytársam,elköszöntünk és én visszamentem a bankhoz. A rendőr továbbra is az udvaron keresgélt valamit. Amikor lefeküdtem egy kanapéra,mellém odakerült egy kis szürke németjuhász,kölyök volt. A térdemen feküdt. Éppen a telefonom csörrent meg,amikor leakartam szedni a kutyát a lábamról,kicsit megharapott. Felvettem a telefont,és ezt válaszolta: "Szia kicsim mikor jössz haza?" Rávágtam,hogy: "Szia,mindjárt,csak el kell intéznem valamit." Ezennel véget ért az álom. Egyébként nincs senkim. F/16 Ez a hosszú álom mit jelent? Tényleg élénk volt,és nagyon hosszú. Emelett emlékszek ezenkivül 2-3 álomra,amire részletesen emlékszek. Miért álmodok ilyen részletesen?
2017. aug. 5. 09:45
 1/2 just a rocker válasza:
Nyugi nincs veled semmi baj. Álmodni mindenki részletesen álmodik, és éjszakánként akár többször is. Viszont neked annyival vagy szerencsésebb/vagy nem (kinek melyik) hogy te emlékszel részletesen is az álmaidra! Én hajnalban amikor felkelek még feltudnám idézni a 90%-át az álmomnak, de reggel 7-kor már csak annyi rémlik hogy basszus valami vicceset álmodtam. És ennyi. :D
2017. aug. 7. 12:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Alkoholtól lehet ilyen, ès depressziótól. Az alkoholnál elő elő fordul, hogy tudatos álmaid vannak, mert a rèszegsèg is hasonló az álmodáshoz ès hozzászokik az agyad, hogy nèmi öntudatot ráderöltessen.
2017. aug. 7. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!