Már egy hónapja a halálról álmodok, miért?
Lassan egy hónapja (vagy lehet már több mint egy hónap is eltelt) minden egyes nap az álmaimban ott van valakinek a halála. Vagy én ölöm meg, vagy valaki őt. Mindig ismeretlen embereket ölök meg, de csak azért mert neki meg az lenne a célja hogy engem öljön meg. A való életben én nem tennék ilyet senkivel. Az álmaim meg változnak: mármint, egyszer megfojtom az illetőt, máskor lelövöm (szóval mindig máshogy ölöm őt meg). Ma az osztályommal álmodtam, és amikor felkeltem azt mondtam magamnak, hogy "végre nem volt az álmomban halál". De aztán amikor kezdtem visszaemlékezni, akkor rájöttem hogy de,mégis volt.
Nem mondanám, hogy megijesztenek engem az ilyen álmok, csak egy kicsit furcsának tartom hogy mindennap ilyesmi álmaim vannak.

halál
Régi magyarázat: szerencse, hosszú élet. Valaki az utadban áll egy vágyad megvalósításában, úgy érzet gátolva vagy. Ha meghalsz álmodban: egy életszakasz lezárása; az élethez és dolgokhoz való hozzáállásod képes vagy megváltoztatni. Családtag haláláról álmodni: ha õ kedves neked: önzés és önbizalomhiány, félsz hogy az életben egyedül nem boldogulsz, támogatásra van szükséged, félsz hogy elveszíted a kapaszkodót. Ismeretlen személy, ha szemed láttára meghal: ellenséged ármánykodásai ellen védett vagy. A Halál (csukjás): megszabadulsz egy problémától. A Halál, ha táncra kér: érzelmeid csitulása. Haláltánc: kiközösítettség érzése; beilleszkedési nehézségek; jó értelemben vett érzékenység, finomság.

Ha a halálról álmodsz, hosszú életed lesz, mindaddig, amig álmodsz róla.
Viszont vigyázz, nehogy arra ébredj, hogy meghaltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!