Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez ha ezt álmodtam...

Mit jelent ez ha ezt álmodtam azzal a fiúval akivel egy kis ideje beszélek?

Figyelt kérdés

Utálom a tűt. Sőt. Félek tőle. ÉS azt álmodtam hogy a haverja elhozta nekem hogy nekem minden nap vért kell magamtól vegyek. Egyszer kipróbáltam de feldagadt a kezem és tisztán emlékszem hogy a csuklómba szúrtam bele az erembe és mondani akartam neki hogy én többet nem szúrkálom magam de megismertem egy lányt aki ugyan úgy velük üzletelt hogy ezért pénzt kap és meséltem róluk és mondta ha vissza merem mondani az ajánlatot követni fognak és ha egyedül leszek meg fognak ölni. És sétáltam egyedül az utcán és felébredtem.

A fiu akivel beszélek haverja főnöke volt akinek leadtam a vért,de a fiú akivel beszélek azzal nem találkoztam.

Kicsit zavaros de segítsetek ez mit jelenthet?

2017. aug. 1. 22:45
 1/1 anonim válasza:
Ez butság, félsz a tűtöl ez megjelent nkd, félsz a haláltol, és lesz egy lány haverod.
2017. aug. 2. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!