SYkowitc kérdése:
Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Egy régebbi álmomról kérdeznék hogy mit jelenthet.
Szobámban voltam amikor az ajtó kinyitódott, emberek jöttek felém (arcukat nem láttam), ezt valamiért fenyegetésnek véltem. Felemeltem a jobb kezem és tűz jött belőle ami nagyon jó érzés volt. Álom közben és felkelés után is. Úgy éreztem magam mint egy mutáns az X-Menből.
2017. aug. 1. 00:06
1/1 thoomas26 válasza:
Nagyon valószínű, hogy éppen a film hatása az álmod. Bizonyára volt is akkor az életedben egy olyan érzelmi folyamatod, hogy úgy érezted, bántani akarnak valakik és az ellen védekezni akartál. Ám, hogy ilyen kivitelezést kapott az álmod, az szerintem a film hatása. Egy kicsit szerettél is volna egy ilyen "természetfeletti", mesébe illő képességet. Tehát szerettél volna ilyen könnyedén elbánni azokkal, akik miatt a valóságban fenyegetettséget éreztél. Ezért az álmod ilyen formán színezte ki azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!