Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Egyik unoka tesóm sokadjára álmodja azt hogy álmába nagyon sírok mit jelenthet ez az álom?
2017. júl. 24. 02:50
 1/6 Piert ***** válasza:
60%
Megkérdeztem a kristálygömbömet, de nem vagyok benne biztos, hogy fel vagy erre készülve. Szóval most szedd össze minden lélekjelenlétedet. Ez az álom azt jelenti, hogy az unokatestvéred... ALSZIK!
2017. júl. 24. 04:20
 2/6 anonim ***** válasza:
17%

Elozo

Nem tudom emberek miert irnak valaszt ezo temaban ha abszolute nem hisznek benne. Nem muszaj az ezo chatroomban hozzaszolni.

Nem biztos hogy van jelentosege, de az is elofordulhat hogy unoka tesod a jovobe almodik bele, es talan lesz majd valami nagyobb problemad ami miatt szomorkodsz majd.

2017. júl. 24. 05:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Én csak annyit jegyeznék meg, hogy nem álmába sírsz, hanem álmában.
2017. júl. 24. 09:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Második ha minden álomnak jelentése van akkor az szted mit jelent hogy álmomban zombik sziveket téptek ki az árkád közepén? Mert sztem max annyi hogy nem kéne walking dead maratont tartanom éjszaka...
2017. júl. 24. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy visszatartja az érzelmeit...Ha kiengedné a gőzt, nem álmodná folyton ezt. Szóval bántja a lelkét valami és ezt nem mutatja ki.
2017. júl. 24. 14:30
 6/6 anonim ***** válasza:

4-es

A masodik vagyok, olvasd el a valaszomat megegyszer. Sehol nem irtam hogy minden alomnak spiritualis vagy egyeb jelentese lenne. Azt irtam hogy nem biztos hogy van az alomnak jelentosege, de ha van akkor jelentheti ezt es ezt. Visszatero almoknak lehet jelentesuk, es a kerdezo rokona mar sokadjara almondja ugyanazt. Valoszinu igy gondolta ez a kerdezo is, igy megkerdezte hogy mit jelenthet ez az alom.

Erre szerintem elsosorban ezoterikus teren volt kivancsi, azert ide irta a kerdeset, es nem ilyen valaszokat vart, hogy " ja unokatesod alszik, mit jelentene" vagy egyeb lehurrogo, leszolo valaszokat. Ez itt az alomfejtes kategoria, akit ez a tema nem erdekel, vagy nem hisz benne, legyszi menjen mashova trollkodni.

2017. júl. 25. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!