Mit jelent ez az álom?
Elozo
Nem tudom emberek miert irnak valaszt ezo temaban ha abszolute nem hisznek benne. Nem muszaj az ezo chatroomban hozzaszolni.
Nem biztos hogy van jelentosege, de az is elofordulhat hogy unoka tesod a jovobe almodik bele, es talan lesz majd valami nagyobb problemad ami miatt szomorkodsz majd.
4-es
A masodik vagyok, olvasd el a valaszomat megegyszer. Sehol nem irtam hogy minden alomnak spiritualis vagy egyeb jelentese lenne. Azt irtam hogy nem biztos hogy van az alomnak jelentosege, de ha van akkor jelentheti ezt es ezt. Visszatero almoknak lehet jelentesuk, es a kerdezo rokona mar sokadjara almondja ugyanazt. Valoszinu igy gondolta ez a kerdezo is, igy megkerdezte hogy mit jelenthet ez az alom.
Erre szerintem elsosorban ezoterikus teren volt kivancsi, azert ide irta a kerdeset, es nem ilyen valaszokat vart, hogy " ja unokatesod alszik, mit jelentene" vagy egyeb lehurrogo, leszolo valaszokat. Ez itt az alomfejtes kategoria, akit ez a tema nem erdekel, vagy nem hisz benne, legyszi menjen mashova trollkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!