Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Reggel álmodtam a főnökömnel hogy először szájon puszilt hogy megcsináljam a feladatot amit adott, aztán ha megcsináltam mentem hozzá még feladatért.Aztán akkor a nyelvét beledugta a számba és gyorsan megcsináltam azt a feladatot amit adott.Aztán megcsókolt én meg visszacsókoltam és kb ennyit álmodtam.De én már szaerelmes vagyok valakibe de az plátói.Viszont a főnököm meg kifejezetten csúnya.Viszont jó volt ezt álmodni de leakarom róla magam beszélni mert mást szeretek.Azért volt jó ezt álmodni félig meddig.mert éreztem mindent, viszont inkább mással csinálnám ezt.Mit jelenthet ez?
2017. júl. 22. 15:27
 1/9 A kérdező kommentje:
15/L vagyok a főnököm 30körüli...
2017. júl. 22. 15:33
 2/9 anonim ***** válasza:

éhes makkkal disznókat álmodik az ember. Neked makkod ugyan nincs, de egy kutya.

élvezed hogy fiatal vagy és el tudnád csábítani. Ez imponál neked.

2017. júl. 22. 15:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Honnan veszed hogy eltudnám csábítani?

Szigorú emberről beszélünk és volt hogy lecseszett engem is és még csak az első héten vagyok túl...

De ez most engem érdekel...

2017. júl. 22. 15:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Mert a tiltott gyümölcs mindig vonzó..:D

Azért egy főnök-beosztott viszony a munkádba is kerülhetne, és gondolom tetszik a kockázat gondolata.

2017. júl. 22. 16:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Pedig nekem egyáltalán nem jön be, sőt magamban gondoltam azt hogy milyen patkány feje van (eskü hasonlít rá) de én félek tőle és nem merek vele beszélni sem.Nekem még mindig más kell és nem a főnököm.Csak az éppen plátói...
2017. júl. 22. 16:06
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért nem értem hogy akkor ha nem jön be hogy mit jelenthet...
2017. júl. 22. 16:06
 7/9 anonim ***** válasza:
15 èvesen elèg fura minden..
2017. júl. 22. 16:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Mi minden?
2017. júl. 22. 16:42
 9/9 thoomas26 ***** válasza:

Szeretnéd, ha nem volna olyan szigorú, ha kicsit több érzelemmel állna hozzád. Ha kedvesebb volna veled.

Úgy érzed, hogy nem vagy képes neki megfelelni, bárhogy is igyekezz.

2017. júl. 22. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!