Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit tükrözhet ez az álom...

Mit tükrözhet ez az álom szerintetek?

Figyelt kérdés

Ma éjjel azt álmodtam hogy a lanytesóm egy tűvel akarja megszúrni a vállamat,mire megfogom a csuklóját és megkérem hogy ne tegye. Ekkor a másik kezében lévő tűvel próbál megszúrni,egyre erőszakosabban aztán hirtelen kiszabadul a szorításomból és mögém kerül. Ekkor elkezd folytogatni,én pedig suttogom neki hogy nem kapok levegőt és hogy ne tegye ezt,de tovább folytogat. Valahogyan fordítok a helyzeten és lefogom,de mivel félek hogy kiszabadul újra,nekivágom a tükörnek a fejét,majd a földhöz vágom újra,és végül legutoljára nekivágom egy széknek...ezek után nem mozdul. Ledermedek,majd kifutok a szobából segítséget kérni,hogy ne haljon meg,de vért kezdek öklendezni és nem tudok megszólalni. Összeesek és a padlóra zuhanok félig sírva.

Itt keltem fel.

Ez mit jelenthet? Miért álmodhattam ilyen szörnyűséget?

2017. júl. 16. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:

van egy érzelem amivel harcolsz. Tagadod, nem akarod érezni. Mert "nem helyes" ilyet érezni.

Pedig benned van.

1. mond ki.

utána mit fogsz álmodni az még kérdéses.

2017. júl. 17. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
A lánytesóddal kapcsolatban van benned egyfajta rossz érzés, amit nem mersz neki bevallani, mert félsz, hogy az rosszra vezethet.
2017. júl. 17. 18:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,hasznosnak bizonyultak.

Igazából tényleg vannak érzéseim amiket eléggé visszafogok mellesleg pont a tesóm miatt,és ezért éppen van egy kis nézeteltérésünk...lehet hogy ez volt az oka.

2017. júl. 17. 21:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem. Az álmok a lelkivilágunk tükörképei, azért álmodunk, hogy lelkivilágunk megnyugodjon. Ha a valóságban megfejted őket, nem lesz gondod. Amit tanácsolhatok, mindenképp az, hogy beszélj a tesóddal, és nem fogsz ilyesmit álmodni, ha tisztázzátok a félreértéseket.
2017. júl. 18. 03:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!