Mit tükrözhet ez az álom szerintetek?
Ma éjjel azt álmodtam hogy a lanytesóm egy tűvel akarja megszúrni a vállamat,mire megfogom a csuklóját és megkérem hogy ne tegye. Ekkor a másik kezében lévő tűvel próbál megszúrni,egyre erőszakosabban aztán hirtelen kiszabadul a szorításomból és mögém kerül. Ekkor elkezd folytogatni,én pedig suttogom neki hogy nem kapok levegőt és hogy ne tegye ezt,de tovább folytogat. Valahogyan fordítok a helyzeten és lefogom,de mivel félek hogy kiszabadul újra,nekivágom a tükörnek a fejét,majd a földhöz vágom újra,és végül legutoljára nekivágom egy széknek...ezek után nem mozdul. Ledermedek,majd kifutok a szobából segítséget kérni,hogy ne haljon meg,de vért kezdek öklendezni és nem tudok megszólalni. Összeesek és a padlóra zuhanok félig sírva.
Itt keltem fel.
Ez mit jelenthet? Miért álmodhattam ilyen szörnyűséget?
van egy érzelem amivel harcolsz. Tagadod, nem akarod érezni. Mert "nem helyes" ilyet érezni.
Pedig benned van.
1. mond ki.
utána mit fogsz álmodni az még kérdéses.
Köszi a válaszokat,hasznosnak bizonyultak.
Igazából tényleg vannak érzéseim amiket eléggé visszafogok mellesleg pont a tesóm miatt,és ezért éppen van egy kis nézeteltérésünk...lehet hogy ez volt az oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!