Mit jelent az alábbi rémálom?
Figyelt kérdés
Az egyik pubban voltam két barátommal, ahol 1 éve nem jártunk. Oda jött hozzánk két ismeretlen srác és egyik ismerősünk. Ezek után mi megijedtünk, elkezdtünk tőlük futni, pedig egyáltalán nem léptek fel agresszívan. Majd amikor engem elkaptak és lefogtak -eközben én teljesen meg voltam rémülve- egy vércukorszint mérőt tettek elém, és azt mondták, annyit fog mutatni, hogy meg fogok halni. A nagy rémület közepette erre ébredtem fel. Teljesen nem értem, hogy jelenhetett meg a vércukorszint mérő álmomban, amikor az életemben nem játszott szerepet soha.2017. júl. 7. 15:41
1/1 anonim válasza:
Nos vagy hülye álmod volt vagy valami vérnyomás gondot lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!