Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan beszélek álmomban...

Hogyan beszélek álmomban idegen nyelven ha nem is ismerem?

Figyelt kérdés
Régebben is volt már ilyen mint az utóbbi napokban. Mondta a barátom hogy az éjszaka közepén felültem az ágyban és folyékonyan elkezdtem beszélni németül de olyan akcentussal mintha az anyanyelvem lenne. Régen volt is ilyen, volt hogy miután felkeltem egy német verset ismételgettem, utána kerestem és valami toronyóráról szólt. Én pedig még soha nem tanultam németet.

2017. júl. 1. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%
Vicces hogy egyesek az éjszakai motyogásba mit bele nem látnak. :D Elég csak kitartóan keresni és előbb-utóbb talál is valamit ami "biztos" az volt amit az éjjel motyogott. :D
2017. júl. 3. 18:21
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes.. hosszasan egybefüggőnek hallatszó szavak voltak, amit utólag megkeresve rögtön kidob a kereső, kétlem, hogy agyunk kreálta hülyeség lenne. De tudod, kinek a pap, kinek a papné..
2017. júl. 3. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:
67%

Tudod,nem kell másokba belekötni.

Honnan tudod,hogy nem így van?

Az internet segítségével már SOK MINDENT meg lehet keresni majd találni.

Nem kell mindig az ,,igazságot''keresni ezekbe az ügyekbe is,mert igen vannak ilyenek!

Inkább válaszoltál volna a KÉRDÉSRE,mint hogy játszod az eszed és közbe okoskodsz,

Miközbe nem gondolkodsz.

Nem kell mindig a rosszra törekedni.

2017. júl. 3. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!