Alvási paralizis lenne? Tényleg rosszat jelent ez? Többi lent.
Sziasztok!
Szinte mindennap azt álmodom,hogy boldog vagyok,nevetek nagyon sokat az örömtől. Elkezdtem parázni,mert ez szomorúságot jelent az egyik álmoskönyv szerint.
A másik kérdésem pedig az lenne,hogy voltatok-e ti is már úgy, hogy alszotok,de közben még is fenn vagytok,de nem tudtok megmozdulni és olyan fura nyomást érzek. Olyan nagyon fura érzés..mintha nyomnák a testem vagy húznának felfele..nem tudom mihez hasonlítani,de íjesztő :( Csukva van a szemem is,tudok gondolkodni és azon imádkozom,hogy felébredjek,mert íjesztő.
Köszönöma válaszokat
Szia!
1. Ettől miért kéne parázni? Ha szomorú vagy, akkor gondolom tudsz róla a könyv nélkül is, ha meg nem, akkor nem kell hinni a könyvnek!
2. Igen, az valószínű, hogy alvási paralízis, amit írtál. Örülj neki, hogy nincsenek közben ijesztő látomásaid, mert egy csomó embernek vannak :S
Régen így illusztrálták az alvási paralízist:
Nyomást érzel, mert tényleg nyomnak. A goblinok legtöbbször a mellkasra ülnek rá. Elég kellemetlen.
Az álmoskönyveknek ne higgy, humbug az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!