Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy ismeretlen környéken vagyok és rengetegen vannak még ott, régi barátok osztálytarsak mostaniak stb.. És volt egy olyan barát barátnőm, akivel régen sokszor össze kaptunk de minden oké, az álmomban viszont csókolóztunk, elég durván. Ott volt exem is, akit időnként figyeltem valamiért.2017. jún. 28. 06:06
1/1 anonim válasza:
A hely nem lehet ismeretlen számodra, csak nem emlékeztél rá, mert a tudatalattiból álmodsz. A lány akivel csókolóztál, tetszik neked nagyon, az pedig hogy az exedet is figyelted, azt jelenti, hogy még érzel iránta valamit, nem tudod mitévő lennél, ha megtudná, hogy a másik lánnyal csókolóztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!