Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tényleg hatásos?

Tényleg hatásos?

Figyelt kérdés
Igaz,ez nem álomfejtés,de az álomról lenne szó. Szóval bevettem tegnap B6 vitamint,mivel egyáltalán nem emlékeztem az álomra az elmúlt napokban,és amikor ezt bevettem,akkor reggel olyan tisztán emlékeztem rá,hogy azt hittem,a valóságban vagyok. Mint amikor az ember rájön,hogy álmodik(Tudatos Álom), pontosan úgy éreztem,láttam,halottam az álomban. A vitaminok javítják az emlékezést,és a REM szakaszt? Ha sokat veszek be,akkor még Tudatos Álmom is lehet?
2017. jún. 27. 12:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak ne hogy túladagold magad:D te leszel az első aki vitamin túladagolásban meghalt:D vicceb kivül sztem.
2017. jún. 27. 14:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Nyugi nem lesz olyan:DD
2017. jún. 27. 16:21
 3/3 thoomas26 ***** válasza:
A tudati, lelki, idegi állapotodtól is függ, hogy mennyire emlékszel az álmaidra. Így, ezen közvetetten segíthet a vitamin. De könnyen lehet, hogy csak placebo hatásról beszélhetünk.
2017. jún. 28. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!