Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ti milyeneket szoktatok álmodni?

Ti milyeneket szoktatok álmodni?

Figyelt kérdés

Az érdekelne mások milyeneket szoktak álmodni.

Irjatok le mindent, ami az eszetekbe jut!

Azt is, hogy egy nap mennyire emlékeztek és hogy mennyire részletesen

2017. jún. 25. 20:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
En is mindig leirom! pacsi neked! Orulok, hogy van mas is, aki erdekesnek tartja ezt a kepesseget!
2017. jún. 26. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Zombik, de inteligensek, és az idővel fejlődnek, folytatódik mindig..
2017. jún. 27. 12:01
 13/13 anonim válasza:

Sokáig szinte egyeltalán nem emlékeztem semmilyen álmomra, mostanában már kicsit többre emlékszem. Rendszerint nagyon nagy összevisszaságokat álmodok, amiknek egy része egész valósághű, de nagyrészt valami fura dolog. Ma pl. azt álmodtam, hogy (Budapesten) leszálltam a villamosról az Egressy téren és bementem az ott lévő mekibe, aztán úgy döntöttem, hogy inkább máshol kajálok, ezért visszamentem egy megállót a villamossal, és valami Kodályról elnevezett utcánál szálltam le, (a valóságban Szugló utca, illetve Jeszenák János utca van egy megállóra onnan) majdaz egyik barátnőmmel bementünk valami random házba egy szekrénybe és ott elkezdett nekem könyveket mutogatni. Aztán elkezdtem félni, hogy mi lesz a elkapnak minket, hogy random szekrényekbe megyünk be, ezért inkább lementem. Aztán hallottam, hogy egy könyvből felolvas egy mondatot, valami olyasmi volt, hogy a második világháborús német katonák elkezdtek bombázni. És akkor elkezték bombázni az épületet, én meg gyorsan beszaladtam valami ajtón, ahol egy ilyen biciklitároló szerű valami volt, meg egy wc.

Nagyjából a többi álomom is hasonlóan összevissza, és amúgy gyakran álmodok zombikkal is. (Egyébként nem tudom miért vannak gyakran zombis álmaim, egyeltalán nem nézek/olvasok semmi zombisat.)

2017. jún. 28. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!