Mit jelent az álmom?
1 órája keltem fel, nagyon fáradt voltam, az előző estét végig virrasztottam egy barátommal.
Szóval, elaludtam, és azt álmodtam hogy egy fehér épületben vagyok, ahol többnyire világos színű ruhás emberek vannak (nem csak fehér). Volt ott egy ember, aki aztán elkezdett öldökölni egy késsel, és több embert is megölt...
Mikor rám került volna a sor én elkezdtem menekülni, és az egész álmom kb. arról szólt, hogy ez elől az ember elől menekültem... Elég érdekes helyszíneken, kettőre emlékszem:
Az egyik, amelyik előbb volt, az az a fehér épület, amiben voltunk, ott már majdnem elkapott, de mikor kiléptem az épület ajtaján vége lett, és kezdődött egy másik:
A másik egy szupermarket szerű épület volt, kb. mint Pesten a WestEnd (megjegyzem: nem vagyok pesti, és életemben 2-szer voltam a WestEndben), csakhogy ez valami vidámparkkal összekötött dolog lehetett, mivel mindenfelé kisgyerekek játszottak, csúszdáztak, stb.
Ezen a helyen egyszer majdnem elkapott, aztán valahogy bekerültem a családom körébe, akikkel beszéltem valamiről, (nem emlékszem) és utána megint abban a WestEnd-szerű vidámparkban találtam magam... megint elkezdtem futni, de a végén már sehol nem láttam a fickót.
Az egészben az az érdekes hogy miközben futottam, fáradtam... De csak talán nem aludtam annyit mint amennyit kellett volna, mert mikor már nem láttam a fickót újra, akkor keltett fel anyám...
Mit akar jelenteni ez az álom?(Régóta nem álmodtam már semmit, és ez ilyen álom is most fordult elő először...)
"Régóta nem álmodtam már semmit, és ez ilyen álom is most fordult elő először..."
Ez lehetetlen, mindig álmodsz valamit, csak azt nagyon gyorsan, az ébredés után egy pillanat alatt el lehet felejteni!
Offot nem kértem, és tudom hogy "mindig álmodok valamit" csak elfelejtem. Kb. mintha nem álmodtam volna semmit..
Remélem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!