Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés

Elore is bocsi hogy nem irok ekezeteket, de telorol igy ejszaka 2kor mar nincs turelmem hozza. Szoval tegnap egy egesz erdekes almom volt. Egy volt osztalytarsam volt benne, regen tetszett, mostanaig nem gondoltam ra. Mar 1 eve nem ugyanabba a suliba jarunk, ennek ellenere eleg surun latom az utcan, mert kozel lakunk. Meg kiegesziteskent annyi, hogy iden az osztalyommal elmentunk tobb napos kirandulasra (eloszor voltunk tobbnaposon,2 fiuval egy szobaban aludtunk...). Az volt az almom, hogy talalkoztam a volt osztalytarsammal, de egybol egy osztalykirandulason talaltam magunkat, elozmenyekre nem emlekszem. Egy ilyen terasz felesegen voltunk, nem csak ketten ,azthiszem. Atolelt, ereztem hogy szeret, ereztem hogy szerelmes belem. Beleneztem a szemebe, utana a valla folott moge neztem, egy kicsit lefele. Erre o belesugta a fulembe hogy ,,csokolj meg". En csak elpirultam es tovabb neztem lefele. Erre o annyit mondott hogy ,,semmi baj, ertem". Aztan megjobban magahoz szoritott. Elkepeszto erzes volt. Ereztem a szeretetet. Kesobb mar csak arra emlekszem hogy egy nagy udvar szerusegen voltunk, kicsit emlekeztetett az iskolaudvarra, de megsem az volt. Egy regi osztaly jott szembe a mi osztalyunkkal, olyanok akik mar elballagtak. Koztuk volt 1 lany aki a srac exe. Volt megegy lany aki meg a legjobb baratja volt. Lattam rajtuk a feltekenyseget es az idegesseget. Ami azert is fura, mert a srac exevel joba voltam, egyszer volt egy nagyobb veszekedesunk, egyebkent mindigis nagyon szerettem ot. De itt az almomban, ereztem hogy meg tudott volna olni. Megfordult a fejemben, hogy meg fognak verni. (Ilyen egyebkent most is van mas lanyokkal es mas sraccal, akivel csak baratok vagyunk, de a tobbi lany megis feltekeny). A sulibol vannak sracok akiknek tetszem, es ok bealltak elem, hogy megvedjenek. En csak annyit mondtam hogy ne ilyen feltunoen. Aztan ez nemtudom hogy hogy jott, de a baratnommel ilyen nagyon bekepzelten es feltartott orral elvonultunk kozottuk😂. Aztan meglattam az osztalyfonokom, aki nem nagyon nezte ezt jo szemmel. Innen megint kiesett egy resz, mar csak arra emlekszem, hogy megint a fiu karjai kozt vagyok, leirhatatlan erzes volt. Utana felebredtem. Nem, itt meg nincs vege. Pontosabban csak az alomnak van. Innen atleptem a valosagba. Kimegyek az utcara, es hopp, mar 3honapja nem lattam erre pont ma, pont most latom. 3 honappal ezelott, tenyleg mindennap lattam, aztan hirtelen semmi, es pont egy ilyen alom utan latom ujra. Azt sem ertem, hogy tenyleg nagyon regota nem gondoltam ra, akkor miert almodtam vele? Almomban miert visszakoztam tole? Hogy lehet hogy ott ereztem hogy szerelmes belem? Az exevel nagyon jo baratnok voltunk/vagyunk, (mostansag mar nem beszelunk annyit) almomban miert utalt?

Koszonom aki elolvasta!

2017. jún. 21. 02:14
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Az álmoknak nincs jelentésük, így kár is értelmet keresni bennük. Majd ha tanuljátok biológiából az agy működését, és szó lesz arról, hogy az agy alvás közben is aktív, akkor megérted (remélhetőleg). Akik nem értik meg, nem tanulnak addig, azok mennek utána az Ezotéria rovatba álmot fejteni. Nekik már nem lehet megmagyarázni, benned még látok reményt.
2017. jún. 21. 07:18
 2/4 anonim ***** válasza:
figyeljmá! Olyan magas a hormon szinted az életkorod miatt, hogy nem szabad túl nagy jelentőséget tulajdonítanod ezeknek. Most nem.
2017. jún. 21. 12:50
 3/4 A kérdező kommentje:
B@sszus , ennyire mas esett le az eletkorombol?😂
2017. jún. 22. 03:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, több energiát kell fektetned a magyar nyelvtanba.
2017. jún. 25. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!