Szerintetek van remény az álmom megvalósítására?
Igazából sokat gondolkoztam hogy melyik kategóriába írjam ki a kérdésem, és e mellet döntöttem mert ezt nézik a legtöbbet.
az álmom... mindig is állatorvos szerettem volna lenni, imádom őket és igazából nem tudom csak azt hogy az akartam/akarok lenni.
érettségi után ott hagytam a sulit vagyis kirugtak, rossz baráti köröm volt.
tehát csak 12 osztályom van.
most hogy így elbasztam az életem, van remény hogy annak tanuljak aki szeretnék lenni?
hogy van esetleg olyan suli?
megjegyzem a 8 általános 3-4-5 jegyeim voltak.
a gimibe 1-2 :(
szóval még így is látod a reményt?
Vágj bele!!!
Neki kell állni tanulni. Végezd el ami még nincs meg az egyetemhez. Ha kell tegyél osztályozó vizsgákat.
Remény van, de az emberek el fogják venni a szakmától a kedved..
pl mikor behozza a lerobbant kutyáját a szerető gazdi, hogy mentsd meg.. TE azt mondod, hogy vérvétellel meg egy ultrahanggal előrébb leszel, de ennek az ára 30e... Erre elkezdi húzni a száját, és azt mondja, hogy inkább altasd el az állatot 5 rugóért.
Te tudod, hogy 30 e-ért meg lehet menteni, de a gazdája azt akarja, hogy altasd el, mert ő nem fizeti ki a 30e-et.
Ja és ez kb napi szintű dolog lesz!
szóval gondold át alaposan!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!