Mit jelenthetnek ezek az álmok?
Figyelt kérdés
Az elmúlt években, 2 olyan rossz dolog történt velem ami huzamosabb ideig tartott, tart. Lelkileg nagyon padlón voltam és még most sem jöttem teljesen rendbe. Már egy hónapja folyton ezekkel a dolgokkal és személyekkel álmodok akiknek közük van hozzá. Utálom az egészet. Ezek az álmok a félelmeimet mutatják? Köszönöm a válaszokat.2010. máj. 19. 08:42
1/3 anonim válasza:
Én nem vagyok az a nagy álomfejtős hókuszpók ember, de legbelül még nem sikerült kiheverni a sérelmeket és bár nem vagy padlón lelkileg ezek miatt, még mindig benned van a fájdalom és sajnos az álmaidban jönnek elő. Ezen csak az idő segít vagy sok beszélgetés olyannak akiben megbízol.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.
2010. máj. 20. 09:40
3/3 anonim válasza:
én sem igazán értek az álomfejtés elterjedt formájához, de annyit tudok, hogy a tudatunk feldolgozza az eseményeket, legalábbis próbálja.
Továbbá még valószínűleg most is foglalkoztatnak ezek a dolgok, így gyakran alvás közben is gondolkodsz rajtuk. Gyakorlatilag éber időnkből mentődnek át az alvás időszakára.
Előbb-utóbb sikerül ezeket a problémákat feldolgozni. Ha ez megvan, valószínűleg az álmok is megszűnnek, vagy elhalványodnak. Az emlék persze még "kísérthet", de többnyire ez sem fordul elő. Elvégre az álmok lelki eredetűek, vagy a másvilág üzen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!