Mit jelenthet? Többi lent L/16
Figyelt kérdés
Almomban álltam kint az udvaron felnéztem az égre és láttam a felhőből kirajzolódni egy kezet ami fogott valamit nem emlékszem már hogy mit.és azt éreztem almomban hogy zsibbadok és beszélgettem hogy még kettő van még kettő dolog maradt.de nem tudom mi fogalmam sincs hogy mi lehet.ez valami égi üzenet lehet vagy fogalmam sincs mi ez.valaki pls2017. jún. 1. 10:17
1/1 anonim válasza:
Megteremtettèl egy egèsz valóságot, mint mindenki. Èleted felèt ott töltöd abban a világban. Te vagy az egèsz. Minden lèny, minden táj, minden csillag. Öntudattal rendelkezik ott bent is mindenki. Nem tudják, hogy az álmodó ès az álom ès benne ők, 1 vagyis te. Nekik is vannak cèljaik, vannak emlèkeik. Amíg nem vagy tudatában annak, hogy álmodsz csak megfigyelőkènt vèletlenszerűen tapasztalod egy ilyen álombèli lèny álombèli èletèt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!