Mit jelenthet ez az álmom? Vagy mi a lényege? Pár hete álmodtam.
Az álmomra onnan emlékszek hogy azon a buszon voltam amivel suliba jártam sokáig és sok kellemetlen személy volt még a buszon akik utálnak engem. Egy ideig így utaztunk és az Árkád közelében kiugrottam az ablakon a buszról, a többiek integettek utánam. Odaértem hirtelen egy kis négyzet alakú térre, nézelödtem és egyszercsak jött két ismeretlen lány. Odajöttek elém, az egyik hátrébb állt és figyelt amíg az alacsonyabb közel jött és valami ilyet mondott, hogy "Szükséged van az eredre?"
Ezután egyböl valami kést kapott elö és pár másodperc alatt elvágta a torkomat :S Még éreztem is valami fájdalmat, hiába csak álom volt. Aztán elfutottak és énmeg csak néztem magam elé és kezdtem összeesni a nyakamat fogva és ekkor hirtelen felébredtem.
Akkor a legjobb barátnömnél voltam 1 hétig és elmeséltem neki az álmot ahogy felébredtem, de ö se nagyon értette...
15/L
Félsz, a lelkedben sokminden van, ami nem hagy nyugodni. Talán irigyek is rád, netán elvettél valamit amit nem kellett volna. Menekülnél, de félsz h úgyis megtalálnak és visszaadják neked "ami jár".
Ellenségből lesz a legjobb barát, próbálj meg inkább barátokat szerezni ; )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!