Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom? (szerelem)

Mit jelent ez az álom? (szerelem)

Figyelt kérdés

Az egész alapja nagy vonalakban: van egy barátnőm, aki nagyon vonzódik, mondhatni szereti az egyik közös ismerősünket (konkrétan a munkahelyi főnökünket). Ezt viszonozza a másik illető is, nevezzük K.-nak. Viszont mindketten kapcsolatban vannak. Mégis megvan közöttük a tűz, szinte szemmel látható. Folyton ugyanarra gondolnak, befejezik egymás mondatait, stb.

Mégsem lehetnek együtt. Pedig össze is illenek, korban is passzolnak (lány 25, srác 30).

Az álom: azt álmodtam ÉN, hogy ez a barátnőm festette a hajamat náluk, ketten voltunk ott csak, aztán megjelent K. és mondta barátnőmnek, hogy úgy döntött lezárja, befejezi a kapcsolatát, mert barátnőmmel akar lenni. Erre barátnőm elküldte a francba.... Én meg ordítottam vele, hogy milyen idióta, hisz erre vágyott mióta, most megkapta, akkor miért zavarta el?

Végül párom felébresztett mert nagyon hangosan kiabáltam és nagyon lefőttem.

Arra lennèk kíváncsi, hogy mit jelenthet ez az álom? Miért utasította vissza, ha a valóságban pontosan erre a pillanatra vágyik? Köszönöm előre is az értelmes válaszokat!

23/L

2017. máj. 27. 08:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy féltékeny vagy K-ra, csak ezt nem mutatod ki, ez egy elfojtott érzés benned, a tudatalattid ezt vetítette ki álom formájában. Nem szeretnéd ha a barátnőd K közelében lenne, zavar a dolog. Ezért ordibáltál vele.
2017. máj. 27. 11:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz jó későn, de köszönöm a választ! Valószínűleg van benne valami, őszintén szólva én is vonzódom a sráchoz.
2017. dec. 23. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!