Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
Már 2. alkalommal álmodok egy fiúval.Az arcára nem emlèkszek,csak azt tudom,hogy mèg szerintem nem találkoztunk ès szerelmesek voltunk.Miután felkeltem reggel nagyon jó èrzès fogott el,olyan nyugtató,ès olyan volt mintha az a fiú lètezne.Mit jelenthet ez?Mostanában elèg magányosnak èrzem magamat,kezdem a szerelmet nagyon keresni..2017. máj. 12. 10:12
1/8 A kérdező kommentje:
Azt mèg elfelejtettem kiírni,hogy nem ugyanabba a szituációban jelent meg/találkoztam vele.Csak azt tudom,hogy mind2x mindketten szerelmesek voltunk egymásba ès 2x amikor megláttam nyugodság telepedett rám,ès olyan èrzès volt mint amikor a barátodat hosszú ideig nem láthatod ès aztán átöleled.
17/l
2017. máj. 12. 10:15
2/8 anonim válasza:
Az ikerlángod.Mindenkinek van egy ilerlángja a világon,aki a lelki társad.Isten nem teszi soha messze egymástól.Figyelj mert hamarosan találkozni fogsz vele.Onnan a megnyugtató érzés.
3/8 anonim válasza:
Szerintem azt,hogy sokat gondolsz arra,hogy jó lenne egy fiú az életedbe, és a gondolataid megteremtik ezt az elképzelést az álmaidba is. Ne félj, hamarosan elfog jönni,csak ne erőltesd.
4/8 A kérdező kommentje:
Ma is vele almodtam..ez mar a 3.alkalom..
2017. máj. 13. 09:26
5/8 anonim válasza:
szia! én is voltam már így 3.-nál sokkal többször álmodtam kb. ugyanezt, amit te leírtál! Nekem akkor nem volt senkim és vágytam a szerelemre, szeretetre szerintem ezért voltak az álmok aztán, hogy megismertem a páromat, aki úgy érzem számomra az igazi, megszűntek ezek az álmok. Különben nekem kettős érzésem volt ezekkel az álmokkal egyrészt boldogság volt, mert úgy éreztem, hogy hihetetlenül szeretjük egymást másrészt rossz érzés, mert csak egy álom volt. Szerintem ha te is megtalálod a számodra igazit, akkor megszűnnek ezek az álmok! :)
6/8 A kérdező kommentje:
Es sokat kellett varnod mig megtalaltad a parodat?Marmint attol kezdve hogy elkezdted ezeket almodni
2017. máj. 13. 22:45
7/8 anonim válasza:
Ezt sajnos nem tudom már, de nekem évekig nem volt kapcsolatom és évekig álmodtam ezt hol pl 1 héten 3-4szer, hol hónapokig semmi nem volt. Szerintem ez az adott lelki állapotodtól függ, mikor mennyire vagy szeretet hiányos, magányos.
8/8 A kérdező kommentje:
Ertem,koszonom:)Jo lenne mar rovid idon belul valami..
2017. máj. 14. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!