Mit akar uzenni a halott nagymamam?
Figyelt kérdés
1 hete temettuk el a nagyit,tegnap ejjel vele almodtam,tudtam hogy halott,olyan volt mint egy szellem,egyszer ottvolt,aztan csak eltunt,aztan ujra felbukkant. Beszeltem is vele . Kerdeztem milyen neki ott hogy erzi magat? Es aztmondta hogy jo helyen van,nem faj mar semmije,es nagyon boldog a ferjevel,es nem akarnak visszajonni a foldre. Tobbmindent kerdeztem de nem mindenre akart valaszolni,volt hogy kerdeztem es hirtelen eltunt,aztan kerestem,szaladtam utana de mikor feluton voltam megint eltunt. Aztan leultem (valami erdoben voltunk) es megjelent melettem,volt nalam valami sult kolbasz,es aztmondta hogy menjek,assam ki a sirhelyet es tegyem oda mert o ehes es akar enni es mondtam hogy nem asom ki mert felek es nem szabad ilyesmit csinaljak. Errefel ramfordmedt hogy de igen assam csak ki nyugodtan mert nem lesz semmi baj ! Szerintetek mit akart uzenni nekem ezzel? :/ mit kene csinaljak? Vigyek ki a sirhoz egy olyan sultkolbaszt? :)) nem asom ki,csak eldugom oda a foldbe. Mit gondoltok? Vagy rossz otlet?2017. máj. 24. 14:16
11/14 anonim válasza:
Nyugodtan vihetsz ki sültkolbászt.De beásni felesleges.Bár szerintem itt jelképes csak az éhség.Ha valóban létezik szellemvilág, akiknek kapcsolatuk van az élőkkel, akkor ez jelentheti azt, hogy még vannak benne földi vágyak.Talán életében nagyon szeretett enni.Vagy esetleg nem ehetett valamiért eleget abból, amit szeretett volna, pl betegség...
12/14 anonim válasza:
Vannak egyébként népek,akiknél szokàs ételt is vinni sírra.Vagy ékszett,bàrmit.A mi kulturànkban ez nem szokàs de attól csinàlhatod.
13/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat,vegul ugy dontottem nem akarok kapcsolatot teremteni,amugy igaz hogy nagyon szeretett enni,es az utobbi idoben dietaznia kellett a betegsege miatt,meg a hideg is kirazott mikor olvastam ezt a valaszt az elobb :)) koszonom mindenkinek !
2017. máj. 26. 12:43
14/14 anonim válasza:
Nem ő üzent neked, csak mostanában nyilván ezen járt az agyad, ezért álmodtál vele. Semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!