Mit jelent? Talán a jövőt mutatja az álmom?
Figyelt kérdés
Volt egy időszak amikor nem egymás után de kb 3x is ugyan abban bolbam voltam az álom végén olyasmi volt mint az obi csak ilyen vázák meg vmikor játékok voltak a polcokon.De mindig máshogy jutottam oda egyszer csak ott lettem egyszer odarepültem:D a harmadikra nem emlékszem .De miért?Talán egyszer ott fogok dolgozni?2010. máj. 16. 20:44
1/1 anonim válasza:
Szerintem közel jársz a megoldáshoz: lehet ,hogy a jövődben ez a hely szerepet fog játszani.Lehet,hogy majd húsz év múlva észre se veszed,de majd ott vásárolsz,és akkor majd beugrik.:)Szerintem az,hogy mindig máshogy jutottál oda azt jelenti,hogy az álmaidban mindenképpen oda akartál jutni.Talán nem is emlékszel,de az álmodban szerepelt olyan rész,mely miatt tudtam,hogy neked MUSZÁLY odajutnod!:) Remélem segít:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!