Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Másnak is volt ilyen bizzar álma?

Másnak is volt ilyen bizzar álma?

Figyelt kérdés
Az álmom elején valami családsegítős lehettem,egy házba voltam ami nem lehetett tőlünk messze,egy barna hajú lánynál voltam akinek gyereke volt,és a férje vadász volt,a lány nagyon ijedt volt,amikor beszélt hozzám mindig azt suggalta hogy ments ki innen,a férje meg elég rémisztő volt,agreszív,nem sokkal később egy kórházba voltam,ahol gyerekek mászkáltak,utána megint a fent említett lánynál.havazás volt,és egy barátommal a lánytól airsoftozni indultunk volna közvetlen,de lekéstük a teherautót amivel a többiek mentek így az erdőn át futtva mentünk,amikor beértük a többieket a teherautó szét volt lőve és mindenki hallott volt miközben bombázták az utat.Azért tettem fel a kérdést,mert ilyet még nem álmodtam,és reggel ébredésnél nagyon rosszul éreztem magam,szóval biztos vannak részletek amikre már nem emlékszem belőle.
2017. ápr. 30. 18:07
 1/10 thoomas26 ***** válasza:

Lelkileg és/vagy fizikailag nem voltál nyugodt, azért volt ilyen zaklatott az éjszakád.

Valaki a környezetedben a segítségedre szorul vagy te szeretnél valakin segíteni. Ám ezt úgy érzed, hogy nem lesz egyszerű véghez vinned.

2017. ápr. 30. 19:12
 2/10 A kérdező kommentje:
Fizikailag lehet kicsit kimerültem,sokat mozgok fekvőtámasz súlyzó,stb de nem érzem hogy erősödnék,és lehet túledzettem magam,itthon edzek,lelkileg nem tudom,ha lenne valaki aki segítségre szorul arról tudnék,bár egy lány barátmnak rossz időszaka volt,de ő elvileg jól van ahogy szavaiból kivettem
2017. ápr. 30. 19:17
 3/10 thoomas26 ***** válasza:

Van némi analógia az álmodban és abban, hogy túledzed magad a sikerért, ami mégsem akar könnyen jönni. Segítenél magadon ebben a helyzetben, de úgy érzed, ez nem lesz egyszerű - s lehetséges hogy lelkednek e folyamatát jelenítette meg így az álmod.

Az álmod jelentése egy konkrét dolog, de a körülmények, a "díszletek" már fantázia és emlékek kérdése.

Tehát valami olyan van az életedben, amin segíteni, változtatni szeretnél, de az akadályokba ütközik. Vagy tényleg akadályokba ütközik vagy csak szerinted. Ez a valami lehet az edzéseddel kapcsolatos is, de lehet az életed más területéről származó is. Ezt igazán csak te tudhatod, de az üzenetét valószínűnek találom.

2017. ápr. 30. 19:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Lehet,ami még talán lehet,felmerült annak a lehetősége hogy tűzoltó legyek,de mivel nem vagyok egy nagy kondis így most intenzívebben csinálom az saját edzésem napo több száz fekvőtámasz stb.
2017. ápr. 30. 20:01
 5/10 thoomas26 ***** válasza:

Vissza is kanyarodnék az első válaszomhoz. Mit csinál a tűzoltó? Segít másokon. S te ezt szeretnéd. De ahogy írod, nem megy könnyen.

Ha egészében vizsgálod ezt a témakört és az álmodat, valóban észreveheted a közös szálat.

2017. ápr. 30. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Igaz,másik nagy célom hogy rendőr legyek vagy tűzoltó és akkor ezen a vonalon került bele airsoft meg hogy a többieket lelőtték igaz ?
2017. ápr. 30. 20:10
 7/10 thoomas26 ***** válasza:

Így van. :)

S mondtam, a körülményeket, a díszleteket már a saját világképedből, az emlékeidből meríti az álmod.

2017. ápr. 30. 20:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Igaz,köszi a segítséget :)
2017. ápr. 30. 20:19
 9/10 thoomas26 ***** válasza:
Szívesen.
2017. ápr. 30. 20:23
 10/10 anonim válasza:
én aztán nem értek az álmokhoz, de ha ez megnyugtat nekem nagyon fura,bizzarr,nyomaszto,horror vagy rohejes almam vannak egyszoval furak, sokszor benne vannak a "sztarok akikert odavagyok XD
2017. máj. 1. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!