Másnak is előfordul az álmában, hogy teljesen beleéli magát az álmába?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra pl., hogy álmodban megbotlasz, és arra ébredsz fel hirtelen, hogy fáj a bokád.
Vagy például álmodban kergetnek, megvernek, fenyegetnek, és arra ébredsz, hogy a párod ráz, mert kiderül, hogy segítségért ordibálsz az éjszaka közepén?
#VALÓDINAKTŰNŐÁLOM
2017. jan. 16. 09:50
1/4 anonim válasza:
Igen, velem rendszeresen előfordul. Az álmaim hihetetlenül intenzívek, teljesen olyan az egész, mintha valóság lenne. Egyszer pl. azt álmodtam, hogy megsérült a jobb talpam, és azzal a lábammal csak lábujjhegyen tudtam menni, mert annyira fájt. Reggel, amikor felkeltem, láttam, hogy a lábamnak semmi baja, és tudtam, hogy csak egy álom volt az egész, mégis, amikor kikeltem az ágyból, és elindultam a konyhába, észrevettem, hogy lábujjhegyen megyek, pont ugyanúgy mint álmomban. :D De ez a sztori nem egyedi eset, rengeteg ilyenben volt már részem :)
2/4 anonim válasza:
Ritkán álmodom, viszont kihat rám a reggeli 1_2 órában, és igyekszem gyorsan elfelejteni.
3/4 anonim válasza:
Én most bevagyok baszva és beleélem magam .
Egy kis GyK egy ki bór ...
Telefonon csapatom !
4/4 anonim válasza:
Ha álmodban kiabálsz, az nem természetes. Rosszul blokkol az agyad REM fázisban. Persze nem azt mondom, hogy ez rossz, mindenkinek vannak ilyen dolgai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!