Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az az álmom?

Mit jelenthet az az álmom?

Figyelt kérdés
A barátnőimmel voltam egy táborban. A szobánk nagyon furi volt (akkkor nem tűnt fel) egy könyvtár szerű helyiség, mindenhol polcok voltak könyvekkel, és abból a szobából nyílt egy ajtó. Mögötte volt a szobánk. Egyszer hirtelen bejött pár ember, akiknél fegyver volt. Azt mondták, hogy menjünk be a szobába és ne merjünk onnan kijönni, mert lelőnek. Mi egy darabig bent maradtunk, de az egyik lány megunta, és kijött a szobánkból. Én utánarohantam, hogy ne menjen, mert lelövik. A hangzavarra bejöttek a fegyveresek és lelőttek minket. Az álmomnak itt lett vége, de amikor lelőttek, azt a fájdalmat éreztem, és ugyanazon a helyen, ahol álmomban a lövés ért. Már más álmomban is volt olyan, hogy leszúrtak, a hátamba döfték a kést, ekkor ébredtem fel, de nem azért, mert megöltek, hanem azért, mert hasogatott a hátam, mintha tényleg belészúrték volna a kést.
2010. máj. 14. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
miert lenne barmi jelentese is az almodnak ? foglalkozz ertelmesebb dolgokkal
2010. máj. 14. 19:40
 2/9 A kérdező kommentje:

Lécci normális válaszokat írjatok, mert egyátalán nem érdekel a hozzá nem értők beszólása!

Itt nem is az álom jelentésére kérdeznék rá, hanem arra, hogy hogyan vagy miért érezhetem azt a fájdalmat a valóságban mint amit az álmomban okoztak.

2010. máj. 14. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:
nekem is sokszor van ez. a múltkor álmomba kibicsaklott a bokám, erre felkeltem rá, hogy fáj a bokám. igazából ez fordítva van, azért álmodod, mert fáj.
2010. máj. 14. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Előzővel értek egyet. Beleszövi az álmaiba a dolgokat az ember, még a hallott hangokat is. Én is álmodtam azt, hogy kivégeztek, és amikor eldördült a sorozat, akkor szólalt meg a vekker! Szóval ezek pár másodperc alatt történnek!
2010. máj. 14. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:
nekem is volt ilyesmi álmom azt álmodtam hogy egy tolószékben ülök és le vagyok bénulva aztán felkeltem és elvolt az egéz kezem zsibbatva mert rá voltam feküdve
2010. máj. 14. 20:12
 6/9 anonim válasza:
Álmok nem jelentenek semmit. Én az álmaimba mindig érzem az ilyen dolgokat, mert sejtem, hogy milyen érzés lehet ha megszúrnak, megütnek...
2010. máj. 14. 20:47
 7/9 anonim válasza:
érdekes álom.engem egyszer álmomban közvetlenül fejbelőttek.hallottam a fejemben a nagy robbanást.rögtön felkeltem,nagyon félelmetes volt
2010. máj. 14. 22:10
 8/9 anonim válasza:

Igen,tapasztalatból mondom, a fejlövéses álom nem kellemes...

Amúgy igen, az éjjel érzékelt dolgokat belerakja az agyad az álmodba. Nekem pl álmomban mindig csörög a telefonom, ha ébreszt, és szépen kinyomom félálomban, ezért sokszor elalszom =D

2010. máj. 16. 20:44
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, ezt az agy beleszövi az épp átélt dolgokat, arról már én is hallottam, csak nekem érdekes, hogy ha el kezd fájni a hátam, az álmomban akkor ugye mondjuk megszúrnak ott. De hogyan alakul úgy az álmom, hogy majd a későbbi kialakuló fájdlom bele tudjon szövődni? :) Bár most eszembe jut, hogy lehetséges, hogy már kialakuló fájdalom az álom kezdetekor is az agyban van, csak az álom csúcspontján érzem legjobban. Érdekesek az álmok. IMÁDOM ŐKET! Azért inkább csak a jókat. :) XD
2010. máj. 18. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!