Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Azt álmodtam, hogy volt egy...

Azt álmodtam, hogy volt egy nővérem de a való életben nincs mit jelenthet?

Figyelt kérdés
A való életben nincsen nővérem csak egy bátyám és általában almomban mindig van egy nővérem ugyan az a nő az a vékony barna hajú szeplős előbe még nem találkoztam vele nem ismerem,hogy Ki az.Mindig együtt lakunk egy panelben és mindig csak főz meg hülyéskedik de érzem,hogy nem lehet bajom valahogy biztonságot ad .

2017. ápr. 25. 08:54
 1/4 thoomas26 ***** válasza:

Nagyon érdekes álom és többféle jelentés is állhat a háttérben. Különösen fontos jellemzője, hogy rendszeresen, ugyanaz a személy jelenik meg benne, akit ráadásul az életben nem is ismersz.

(Bár lehet, hogy láttad már őt valahol az életben és ugyan tudatosan nem emlékszel rá, de a tudat alattid megjegyezte.)

A lelki állapotod folyamataival kell összevetned az álmodat. Vágysz egy lány testvérre? Megnyugtat, hogy a bátyádhoz szoros kapcsolat fűz, vagy nem így van, csak szeretnéd, ha így lenne? Vágysz arra, hogy valaki gondoskodjon rólad? Egy kicsit több figyelmességet vársz el a környezetedben élőktől?

Mivel mindig ugyanazt a lány látod, nagyon valószínű, hogy egy konkrét személyről van szó. Nem gondolnám, hogy csak a fantáziád szüleménye lenne, ha tényleg sorozatosan ugyanannak álmodod. Ha nem az eddigi életedből származó emlékek egyike, akkor egy korábbi életed szereplője lehet, akihez valaha szoros kapcsolat fűzött.

Nagyon szélsőséges és egyedi esetben még az is lehetséges, hogy lett volna egy nővéred, aki valamiért mégsem született meg, s így akar melletted lenni, üzenni neked - de ennek igaza persze könnyen tisztázható.

2017. ápr. 25. 09:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Valószinűleg egy meg nem született testvéred nem haragszik rád, hogy te nem születtél meg, de veled akar lenni és vigyázni rád.
2017. ápr. 25. 10:36
 3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) igazából normális kapcsolatom van a bátyammal sőt olyanok vagyunk mint ha nem is testvérek hanem inkább barátok lennénk elmondunk egymásnak mindent.Nem született volna előttem senki csak utánam anyukám 2x volt már abortuszon ezen is gondolkodtam,hogy lehet amiatt.fogalmam sincs mi ez az álom de nagyon bizar
2017. ápr. 25. 11:18
 4/4 thoomas26 ***** válasza:
Ez esetben igen, elképzelhető akár az is, hogy az álmodban, rendszeresen megjelenő személy köthető a meg nem született testvéredhez. (Az abortusz időpontjában már kötődhet lélek a testhez.)
2017. ápr. 25. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!