A szerelmemről álmodtam?
Figyelt kérdés
15/f vagyok, egyik barátnőmről álmodtam aki nagyon tetszik, jóba vagyunk viszont ő nem tudja h tetszik nekem (Bár lehet sejtheti mert sokat szoktam vele irkálni) és álmomba az volt hogy megakartam őt szerezni ,de ő mindig más fiúkkal volt én pedig "féltékeny voltam" mert tudtam h nem fogok bejönni neki. Igen lehet hogy szerelmes vagyok..2017. ápr. 22. 23:30
1/2 anonim válasza:
Most itt mi is a kiba*szott kérdés?
Leírtad az álmodat, köszönjük.
Vagy most ebben valami nem világos?
Tetszik egy lány -> Ha más van vele, akkor féltékeny vagy.
Ennek még köze sincs az ezótérikus bullshithez. Te csak simán a valóságot élted át álmodban...
2/2 anonim válasza:
Első. A fiú egy lehetséges valóság lehetőségét álmodta. Inkább szerintem ezt akartad írni.
Kérdező igazából a tudatalattid tisztázta az érzéseidet és megmutatta a félelmeidet. Nos ki is van takarítva.
Szerintem menj oda a lányhoz és beszélj vele. Tisztázd, hogy szereted. Nem veszíthetsz semmit. Legalább tudni fogod, hogy ő igen vagy nem és utána te is megnyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!