Nem aludtam egész éjjel. Álmos vagyok, de miért?
Figyelt kérdés
Nem hagytak aludni. Sajnos nem volt időm álmodni pedig terveztem, hogy arról fogok ma kérdést feltenni, viszont úgy látszik ma ez elmarad.2017. ápr. 7. 06:41
1/11 anonim válasza:
Miért vagy álmos? Mert nem aludtál egész éjjel.
2/11 anonim válasza:
Többek között azért is álmos lehetsz, mert nem aludtál, bár, ha ügyes vagy, akár ébren is tudhatsz álmodni ! :) Nem tudom, az mennyire hatna rád pihentetően, de egy próbát biztos megér.
Napsugaras jó éjszakát, aludj jól! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, viszont nem hiszem, hogy tudnék, mert borzalmasan fáj a fejem. Egy egér miatt nem aludtam egész éjjel rágta az ágyamat. Nem tudom hogy jött be, de a párnámra is valahogy fel mászott én meg egész éjjel attól féltem, hogy megharap. Én amúgy olyan vagyok, mint a vámpír ellentéte. Nappal képtelen vagyok aludni.
2017. ápr. 7. 08:34
4/11 anonim válasza:
elvileg v mi méreg keletkezik benned, és ha nem alszol nem megy ki, olyan mint a pia, túl lehet adagolni.
5/11 A kérdező kommentje:
Mé...néreg? 😨
2017. ápr. 7. 16:34
6/11 A kérdező kommentje:
Mé...méreg? 😨
2017. ápr. 7. 16:34
7/11 A kérdező kommentje:
Ez kissé aggasztó. Az a nyomorult patkány!
2017. ápr. 7. 16:35
8/11 anonim válasza:
Ha kérdésed két mondatát fordított sorrendbe teszed, már meg is van a válasz.
Korán kapcsold ki a netet és az egész külvilágot és aludd ki magad : szép álmokat! Ne igyál alkoholt, akkor a fehéregerek is békén hagynak!
9/11 A kérdező kommentje:
Már kialudtam magam. 😏 A fehér egérrel semmi bajom. Néhanapján görgetem egy párszor, ha valamit keresnék a neten vagy ne adj isten leoltanék valakit.
2017. ápr. 8. 10:13
10/11 anonim válasza:
Mert így neveztek el a szüleid?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!