Almomban az evekkel ezelotti exbaratom felakasztotta magát, hogyan ertelmezzem?
Almomban a volt baratom (akivel evek ota nulla a kommunikacio koztunk) odakoltozott hozzank-es a csaladomat meggyozte azzal hogy engem elvesz felesegul boldogok leszunk -kozben engem megfenyegetett hogyha nemet mondok öngyilkos lesz. Aztan anyam ele alltam es konyorogtem h ne engedje meg ezt a musort, kuldje el a gyereket, csak boldogtalan voltam miatta. Anyam aztan tenyleg elkuldte, es a volt baratom meg valoban ongyilkos lett- felakasztotta magat a kertunkben-tuntetoleg h en okoztam a halálát. Én meg néztem ahogy vergődik es kimúl, aztán a szulei jottek, de akkor már felébredtem.
A vicc az, hogy anyám egyáltalán nem repdesett az örömtől, es az egesz csalad nem birta kezelni a helyzetet amikor kiderult h egyutt vagyunk.
Az, hogy megolje magát még igy is fura es igazabol nem is hatott meg, csak reggelre levert a viz, h vegigneztem egy ember halalat (de semmit se ereztem mar iranta, csak sajnalatot es felelmet hogy mi lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!