Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ágra felszúródó embert álmodni?

Ágra felszúródó embert álmodni?

Figyelt kérdés

Borzasztó álmom volt. Feküdtem egy ágyban, kinéztem az ablakon (társasház volt) és láttam hogy egy lány kiugrik egy másik lakásból és felszúródik egy fára. Elkaptam a tekintetemet, mert nem bírtam nézni, de aztán hallottam, hogy továbbesik a fáról a földre.

Mi az értelme ennek az álomnak? Nem néztem, olvastam se horrort, se thrillert, fogalmam sincs honnan generálta az agyam..

2017. ápr. 3. 07:07
 1/2 thoomas26 ***** válasza:

Esetleg aggasztanak a világban (vagy a szűkebb környezetedben) zajló borzasztó események, melyekről inkább tudomást sem szeretnél venni.

Kevésbé elképzelhető, de lehet egy előző életből vagy a jövőből származó jelenet, akár kicsit túlzó megjelenítése is.

2017. ápr. 3. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Volt valami konfliktus az àlom előtt?Valakit megbàntottal esetleg bűntudat volt valamiert?
2017. ápr. 3. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!