Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodom mindig ezt?

Miért álmodom mindig ezt?

Figyelt kérdés

Általában az álmomban az szerepel,hogy megcsal,férelép a párom.És,hogy ezmiatt összeveszek vele és külön megyünk.

Sokszor van ez az álom.Szerintetek?

2010. máj. 12. 12:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne...
2010. máj. 12. 12:59
 2/3 anonim válasza:
Én sokszor álmodtam már hasonlót és ez csak a tudalatti félelmeidet mutatja ki szerintem. Bár volt olyan, hogy iylet álmodtam és meg is történt, mint utólag kiderült, de pont ezért félek tőle, hogy a mostani párom is megcsalhat, és csak ezért álmodok ilyet...
2010. máj. 12. 13:13
 3/3 anonim válasza:

szerintem azért álmodod ezt az álmot annyiszor,mert félsz attól,h 1x szakítani fogtok,és ráfested az ördögöt a falra,és tudat alatt ezt az álmot "állítja" be neked az agyad

próbálj meg ne foglalkozni ezzel,és nézd meg,aznap este már mást fogsz álmodni!:)

2010. máj. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!