Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ha házzal álmodok az mit jelent?

Ha házzal álmodok az mit jelent?

Figyelt kérdés
Elolvastam a neten sok mindent, de a bibi az hogy egyébként ingatlanos vagyok, tehát nap mint nap házakat látogatok meg, és sokszor azzal álmodok, hogy amelyik házba bemegyek azt árulom is. Ettől függetlenül valamelyik nap egy sokemeletes házba mentem a 48. emeletre és a lift sosem arra ment hogy eljussak oda, mások is voltak a liftben és mérges voltam hogy nem igaz hogy egy ekkora házban csak ilyen liftet telepítenek. A 48.ra felérve egy öreg néni lakása előtt ébredtem fel, nem is lakás volt inkább olyan mint egy sorház, de kicsi volt sötét és zsúfolt. Nálam ez mit jelent? Ugyan azt mint másnál igaz?

2017. márc. 21. 10:48
 1/6 anonim válasza:
Ha egy olyan házról álmodik ahol sok a folyosó, vagy az emelet, és sok ismeretlen helyet fedezz fel, talán önmagában keres választ egy kérdésre. Ilyenkor ép a kereső fázisban van élete, amikor is felfedezi személyiségét.
2017. márc. 21. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A gyermekrajzokon az "anya" kapcsolódik a "házhoz".

a "kicsi volt sötét és zsúfolt" hely a "néni" - ez talán a prenatális léthez tartozik

Anyával való kapcsolatod milyen? Van valami, amit meg kellene beszélni vele - lehet-e egyáltalán?

2017. márc. 21. 15:44
 3/6 anonim ***** válasza:

lófütty 1. és 2.

A 20. század eleje óta feltárt, hogy a ház az álmodót jelenti.

A ház állapota a te állapotod. A tulajdonságai és minőségei a tieid.

Fontos, hogy mit nevezhetünk háznak.

Mindent amit az álmodó az álomnaplójának házként fogalmaz meg.

Ha kastély, ha viskó, ha palota, a ha toronyház.

Innentől már a kapcsolódó szimbolika is számít, mert a Torony már nem csak ház. Alapvetően érzetben amit az álmodóban kelt meg lehet különböztetni ezeket a hasonló szímbólumokat. Az a ház ami téged jelent az + érzelmi tartammal bír(vagy negatívval de az spec önvilági eset, nemenjünkbeleBéla).

Szerintem ez az álom azt jelenti, hogy kezdesz beleszürkülni a munkádba. Dehát ilyen a felnövés, lassan úgy érzed, hogy öregszel.(a néni benned van!) Elvesztettél olyan lelkesítő dolgokat amik régen a földön tartottak.(48.emelet) Úgy leszel teljesen felnőtt, hogy a régi vágyaid és céljaid maradnak a papírnak. Az Élet nem oda megy ahova akarod/akartad amikor beszálltál (lift motívum)

Tessék egy álmot versként elemezni. A kulcsszimbóumok egymáshoz viszonyát és az álmodót metafórák értelmezik.

Az hogy kicsi sötét és zsúfolt már rádhagyom.

2017. márc. 21. 19:00
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Házzal álmodni azt jelenti, hogy alszol/aludtál...!
2017. márc. 21. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm!
2017. márc. 22. 05:37
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A ház,a család szimbóluma.A saját,a saját családunkét.A lift külső segítség,hogy ahhoz az idegen családhoz juthass.
2017. márc. 22. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!