Mit jelent ha az exemmel almodok sokat? Foleg azt latom, hogy a lakas amiben eltunk mashogy nez ki mindegyik alomban.
Figyelt kérdés
2017. márc. 12. 10:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmit nem jelent! Biztos sok időt töltöttél vele és az emléke még èlénken él benned! A lakás nem tudom mit jelent.
2/7 thoomas26 válasza:
Még kötődsz az exedhez, szíved szerint még sokféle élményben részt vennél vele.
3/7 A kérdező kommentje:
Ez igaz, nagyon szeretem. De nem lehet hogy az almok azt jelentik higy meg o is vagy hogy egyszer ujra egyutt leszunk?
2017. márc. 12. 11:52
4/7 anonim válasza:
Nem jelent semmit. Napközben sokszor eszedbe jut, így álmodban ezt dolgozza fel az agyad. Majd ha már nem foglalkozol vele ennyit, akkor nem fogsz ennyit álmodni róla.
5/7 thoomas26 válasza:
Valóban elképzelhető, hogy még ő is sokat gondol rád, s ez a feléd küldött energia megjelenhet az álmaidban. De ezt igazából neked kell tudnod, érezned. Mint ahogy azt is, hogy lenne-e értelme újrakezdeni. Mérlegelni érdemes, hogy mi volt az a probléma, ami a szakításhoz vezetett, s hogy nem jönne-e elő újra? Hiszen akkor jobb inkább tovább lépni.
6/7 A kérdező kommentje:
O kiabrandult belolem elvileg, de valahogy nem tudom elhinni, hogy csak ugy eltemetett marol holnapra. Sokszor ram jon a siras es ez altalaban egybeesik azzal, mikor utolag kiderul, hogy a baratnojevel osszejott, vagy programozott. Megereztem es sirtam.
2017. márc. 15. 14:54
7/7 thoomas26 válasza:
Az, hogy így megérzed az ő gondolatait, aktuális lelki világát, jelzi, hogy erős szál fűz benneteket össze - "egy hullámhosszon vagytok", ahogy mondani szokás. Legalábbis annyit mindenképpen jelent, hogy te még nagyon kötődsz hozzá érzelmileg. Ha tényleg kiábrándult belőled, jöjj rá az okára, s gondolkodj el rajta. De egyet mindenképpen mérlegelj: lenne-e értelme újrakezdeni? Ha nem, engedd el, s emelt fővel lépj tovább. Ugyanolyan értékes egyénisége vagy az Univerzumnak, mint ő vagy mint bárki más - ne rendeld alá magad senkinek. Ha tényleg nincs jövőtök (amit neked, esetleg nektek kell érezni), akkor engedd el őt érzelmileg, lépj tovább, éld tovább az életed nélküle, de boldogan. S akkor nem lesznek ilyen álmok sem többé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!