Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ilyen álom létezik? Volt már...

Ilyen álom létezik? Volt már valakinek? Mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szóval 6 éves koromban azt álmondtam, hogy találok egy zöld követ ami valami nagy hatalmú kő. 8 éves koromban az egyik osztálytársam talált (persze az álmomban) egy hasonló követ csak az kék volt. 10 éves koromban egy másik osztálytársam pedig egy sárga követ talált. 12 éves koromban pedig megint én találtam egy követ ami piros. 14 éves koromban valami proféciáról álmondtam ami összeköti a köveket és, hogy beteljesedjen a profécia kell a négy kő megtalálója, de csak 3 megtaláló van (mert kettő követ én találtan). Most vagyok 15 és v. 16 éves koromban meglesz az utolsó álom de valaki tudja, hogy mi ez? Egyébként a köveket mindig máshol találtuk meg pl: barlangba, őserdöbe, várban (az utolsóra nem emlékszem). Szerintettek mi lehet ez és mit jelenthet?

#kő #álom #álomfejtés #Kahamahadzsra
2017. márc. 15. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt senki se tudja. De az is lehet hogy te vagy a kiválasztott.
2017. márc. 15. 20:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekes!

Szerintem jegyezz le mindent, az álmaiddal és a kövekkel kapcsolatban.

Írd le időrendi sorrendben, aztán bontsd az egészet a négy kőre. Valahogy így:

1.kő színe, álom ideje, megtalálója, megtalálás helye az álomban. Voltam-e ilyesmi helyen, mit éreztem közben, hogyan találtam rá.

2.kő... ki találta meg, milyen a kapcsolatom vele, stb.

Keress színelemzést, esetleg csatold a megtalálók horoszkópjához, vagy ilyesmi.

Az is fontos lehet még, hogy maga a kő milyen. A tapintasa, az alakjamérete... mert a kő nagyon fontos dolog. Lehet fegyver, de lehet eszköz is, vagy varázserejű tárgy, ha zsebbe férhet.

Ha valamit nem írtam le elég jól, vegyük fel a kapcsolatot e-mailben. Szívesen segítek. 15éves.

2017. márc. 15. 20:58
 3/4 anonim válasza:
Szia!! Segíteni nem tudok, de a tesómnak volt hasonló álma. Nala az volt a fura hogy mindig szülinapján álmodta. Az első neki: 12koraban volt és ő elkezdett futni (ez egyebkent valtó futás volt) a következő álma: 14. Szülinapján volt. Akkor a futást a bátyám váltotta fel. Kövi: 16. Sz.n. Én váltottam fel a futást. Köv: 18.sz. Ő futott megint és most lett vége a váltó futásnak. (Ugye célbe értünk) mi ezt úgy gondoljuk, hogy a nővérem egy nagyon érett személyiség volt, és mindig is várta hogy ez korban is meglátszódjón rajta. Mondjuk fogalmunk sincs, hogy tényleg ezt jeleti-e és hogy miért mindig szülinapján álmodta, és hogy miért a csökkenő sorrendben valtottuk egymást a futó versenyen. (Ugye nővérem legidősebb, bátyám: középső, én legkisebb)
2017. márc. 15. 23:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem azt, hogy menj földtudományi karra egyetemen.
2017. márc. 16. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!