Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Egy szórakozó helyen voltam sokan voltak és a haveri körömből többen is ott voltak egy nagyon komoly modern szórakozó helyen. Aztán valamerre mentem autóval (több álomból állt az egész) és néztem az égre és egy földönkívüli járművet láttam meg ami szétlőtt egy helikoptert. Majd visszakerültem a szórakozóhelyre ahol fehér ruhás katonák lövöldözték a drogos bulizós ittas bandát, majd a nagy góréja a helynek békét kötött rövid időre, de mire kimentem az udvarra már láttam hogy megint több repülőgép (nagyon modern nem igazán mondanám földinek a repcsit(fehér repülőgépek)) és láttam hogy kiszállnak megint a gépből a katonák és újra jöttek a szórakozóhelyre és nyírták a bandát engem nem bántott senki de az egyik haveromnak a barátnőjének megindult a szülése és az én autómmal akart menni elindult vele és valamiért nagyon gyenge kasztniú volt az autó meg sok ember csimpaszkodott rá de azokat is volt hogy lelőtték majd vissza jött az autómmal hogy vezessek én de már gyenge volt az autó. Vezettem aztán valami megint volt és az autó és az a haverom valahogy feltudta borítani az autóm valamiért nagyon könnyű volt és a visszapillantóm letört meg elég ramaty lett az egész autó.Mondtam neki hogy csinálja meg nekem.
2017. márc. 12. 21:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nagyon fáradt lehettél amikor álmodtál. Fantáziádbol azt adatot az atya Isten. Latszolag porgos az egesz alom. Egy porgos am de faraszto nap utan almodhatad. Sztem azt jelenti hogy hulla faradtan doltel le aludni es az nem sokat dolgoztal es nem pihentel annyira. Alig tv-zhetel és gepezhetel.
2017. márc. 13. 21:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Sokat dolgoztal. Nem sokat pihentel*

Elirtam.

2017. márc. 13. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!