Ez az álom mit jelent? Többi lent!
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy egy hotelbe vagyok és a nagybáttyámat leszoptam majd szexeltem vele!
Nem vagyok meleg azóta is zavar ez az álom:-(
Mit jelenthet?
16/F
2017. márc. 12. 00:46
2/3 thoomas26 válasza:
Az álmok a lelkünk mindenkori félelemeit, vágyait, fel nem dolgozott érzelmeit jeleníti meg, sokszor szimbolikus formában. A jelentésükre mindig csak az álmodó tudhatja meg a választ, ha igazán magába néz, hiszen saját lelki világát csak maga ismerheti. Megijedni nem kell, ez nem jelenti azt, hogy meleg lennél. Álmunkban a lelkünk, a szellemünk létezik csak, annak pedig nincs neme. Valamilyen fontos szál fűz az életedben a nagybátyádhoz, ami így nyilvánult meg. Ha a szex jó volt, akkor pozitív szálról beszélhetünk, ha nem, akkor negatívról. Ha éber állapotban kifejezetten a lányokhoz vonzódsz csak, akkor ez csak szimbolika volt, nem kell, hogy zavarjon. Tehát, ahogy mondtam, hogy milyen szál fűz hozzá, azt csak te tudhatod, így ha ebbe belegondolsz, megértheted, hogy mit is üzent az álmod vele, illetve, hogy mit is dolgozott így fel a lelked.
3/3 anonim válasza:
Szerintem kezdessz langyosodni!
Mint a haverom Ádám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!