Lassan 1hónapja a saját kitalált álomvilágomban élek?
Sziasztok!
14/L vagyok és lassan a felveteli utan 1hónapja(nehéz lesz elmagyarázni)este amikor lefekszem aludni álom történeteket találok ki és olyan mintha nem is aludnék,hanem egy történetet alakítanék ki.
Hetvegen amikor meg lehet tovabb aludni akkor meg kb 12-13ig alszok hogy tovább "jatszhassak"az alomvilagomban.
3történetem van:
1.egy kalózos ahol elrabolnak a kalózok engem mint nemesi lanyt majd a kaloz kiraly aki elrabolt annak beleszeretek a fiaba
2.egy angol kiralyno vagyok 14 evesen hozza akarnak adni a francia kiralyhoz de en egy titokzatos idegen ijjaszt szeretek
3.az pedig az hogy szinten kiralyno vagyok csak ezt bonyolultabb elmondani
Fokent helyesebb ferfiak vannak a storyba vagy pl kedvenc sorozataimbol szereplok
Pl a zold ijjaszbol a foszereplo pasi
A reignbol medici katalin vagy narcisse
Es egyebkent nagyon szeretem a kozepkor a lovagi kort a reneszanszt es abszolut a regimodi dolgok hive vagyok
Imadom a kozepkori ruhakat ekszereked targyakat
Amugy a csaladi helyzetem:
Nem vagyok gazdagok de szegenyek sem az eletem ugyerzem kiegyensulyozott vannak barataim egy szuper anyam tesom es 2nagyszulom meg egy kisallatom
Apat mar viszont mar evek ota nem lattam ebbe nem akarok bele menni
Illetve vonzodom az idos pasikhoz is mondjuk a max az 30kb
Es az almaimba is kb 20as eveik elejen jaro pasik a pl a szerelmeim udvarloim
Csak a kozepkor van belove ilyen almodozasi tervnek es mindig valami nemes lany vagyok vagy kiralyno
Amugy jeles tanulo vagyok illetve intelligens es normalis
Nem tudom,hogy miert jott ram ez az alom vilagba valo beleeles de szinte kezd elhatalmasodni
Csak ebben akarok elni mert en dontom el mi hogy es miert tortenik
Fantasztikusnak erzem de egybe kicsit furi is
Bocsi a helyesirasi hibakert es az ekezetmentesseger
Remelem ertelmes valaszok jonnek!
Elore is koszonom❤
Megértelek a valósàg unalmas.
Valóddi éber àlmok, vagy nem alszol el csak fantàziàlsz?
Mindaddig, amíg különbséget tudsz tenni a valóság és fantázia között, nem vagy őrült, ne aggódj :D Mivel az írtad, hogy az életed amúgy oké, szerintem csak egy élénk fantáziával megáldott tinédszer vagy.
Az, hogy apukáddal nincs semmilyen kapcsolatod és az idősebb férfiakhoz vonzódsz, összefügghet, de egyébként pont abban a korban vagy, amikor a korodbeli fiúk kissé le vannak maradva a korodbeli lányoktól érettség tekintetében, tehát valahol normális is, ha nem a korosztályod tartod most éppen vonzónak. Nekem pl jó a kapcsolatom apukámmal, 15 évesen mégis beleszerettem egy nálam majdnem 10 évvel idősebb fiúba, 16 éves voltam, mikor összejöttünk, és most már 14 éve együtt vagyunk, a második babánkat várjuk :) Szóval nem biztos, hogy apakomplexusod van.
Tini koromban egyébként én is ilyen álmodozó voltam, megvoltak a kedvenc sorozathőseim, akikkel történeteket találtam ki elalvás előtt. Más a másnapi teendőkön kattog, vagy aznapi történeseken, de hát nem vagyunk egyformák :) Nekem volt egy időszakom, mikor ezeket a történeteket megpróbáltam leírni, de én csak magamnak. Vannak viszont oldalak, ahol ilyen történeteket publikálni is lehet. fanfiction-nak hívják angolul ezeket, és nagyon sok alfaja létezik. A te általad kreált történetek az AU (Alternate Universe) kategóriába tartoznának. Magyarul is több ilyen fanfic portál létezik, de ha angolul jól tudsz, vagy szeretnél jól megtanulni, még jó kis gyakorlás is, ha megpróbálsz angol nyelven olvasni, vagy írni ilyeneket, és még hasonló beállítottságú emberekkel is megismerkedhetnél a neten keresztül! Csak arra vigyázz, hogy ez a hobbi ne menjen a rendes "civil" életed rovására, pl ne hanyagold a tanulást, családodat és a hús-vér a barátaid emiatt. És sose adj meg magadról semmilyen olyan adatot a neten másnak, amiről könnyen beazonosíthatnának!
23 évesen még mindig úgy altatom el magam, hogy kitalálok valami sztorit magamban, nincs ezzel semmi baj. Kicsit laposak a történeteid amúgy :D túl sok clishés filmet/sorozatot nézel, vagy nem tudom.
Addig amíg a valóságtól el tudod választani - és emellett tényleg ne hagyd elhatalmasodni rajtad - addig nincs gond. Max írsz egy novellát belőle.
Köszi a kommenteket/véleményeket!
Félre értés ne essék de megtudom külömböztetni a valóságot az álomvilágtól!És egyébként ettől függetlenül jól tudok aludni.
Amugy kreativnak elég kreatív vagyok
verseket,novellákat próbálok írni,illetve szeretek festeni,rajzolni
A fantáziám meg nagyon dús :)
A tanulást meg nem hanyagolom nyugi :) es nem kattog egesz nap ezen az alomvilagon az agyam csak estenkent ugye amikor a story kezdodikXD
Igaz eleg silanynak tunik irasba a storyk amiket leirtam de amugy fejbe nem azok :) na mindegy
Es nyugi nem nem epitkezek alomvarba
Megegyszer koszi❤
Meg nyugodtan johetnek a komik!
Szerintem cuki vagy! En azt hittem ennyi idösen, csak en almodozok, aztan elmeseltem egy baratnömnek. Ö csak annyit mondott, jajj, hat mindenki almodozik. Azt hiszem ez az az eletkor, amikor mar kezd erdekelni a masik nem, de meg nem konkretan, inkabb csak ilyen törtenetek formajaban. Nekem is nagyon elenk a fantaziam, ezzel tenyleg semmi baj nincsen. Ha agyban maradnal, hogy könyvet olvass, vagy filmet nezz ( tehat masok fantaziavilagaban legyel) az sem lenne jobb. Csak itt ugye te vagy a föszereplö, ami gondolom izgalmasabb.
Azon annyira jot mosolyogtam, hogy a 20-30-as idös pasik. Nyilvan a te szemeddel nezve öregek ( es ez jol is van, ha igy latod), de igy leirva eleg vicces volt nekem. Szerintem azert erröl a korosztalyrol almodozol, mert ugye öket latod a filmekben, mint föhöst.
En azt hiszem teljesen okes vagy, nincs veled a vilagon semmi baj. Majd ahogy nösz, egyre kevesebbet leszel ebben az almovilagban, mivel csökken ra az igeny is. Probalj meg irni, festeni, valamit ahol kielheted a kreativitasod, ha mar megaldott vele az eg.
Köszönöm a kedves kommenteket :)❤
Sokat tájékozódtam belőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!