Mit jelenthet ez az álom? Bővebben lent.18+
Egy kocsmánál voltunk kint a teraszon két barátom és én. Kint ültünk és beszélgettünk. Leraktam az a telefonom és egy tizezrest, kicsit később bementünk piát piát kérni én kint hagytam az asztalon a pénzt és a telefont. Egyszer csak bentről láttam hogy valaki elfut az asztaltól ahol ültünk, gyorsan kirohantunk hogy nem e vitte el a cuccokat. Először a pénzt néztem az meg volt, a telefon viszont nem. Egyből utána futottunk aki el lopta. Hajtottuk pár percig majd elkaptuk egy földes részen, házak nem voltak a környéken. Ott leterítettük a földre és levágtuk a fejét, majd utána beleraktuk a fejét egy üvegbe. Mit jelenthet ez az álom?
HÜLYESÉGEKET NE ÍRJATOK, PÉLDÁUL: TERHES VAGY, BABI NÉNI... ÉS A TÁRSAI!
KÖSZÖNÖM!
HUUuu... ez elég bizarr álom! Az, hogy félted a holmidat és a lopás az FESZÜLTSÉGET jelent.
FEJ - Testtől eltávolított emberfej: támadás átgondolatlan véleménynyilvánítás, felelőtlen ígéretek.
ÜVEG - Minél tisztább, csillogóbb, annál nagyobb tévedés; azt hiszed, hogy átlátsz valamin, jó emberismerőnek tartod magad, tévedéseid nem jegyzed.
egy sima duncos üveg volt, hogy mennyire volt tiszta azt nem néztem.
köszi a választ
figyelemre méltó hogy a tolvaj a telefont lopja el és a pénzt ott hagyja.
ellopott telefon, az lehet hogy eltávolodsz az emberektől, elveszíted az emberi kapcsolatokat.
utána a tolvajnak a fejét vágtátok le, és üvegbe raktátok -- itt a legfontosabb kérdés hogy láttad-e a tolvaj arcát, emlékeztet-e valakire.
pl. lehet az hogy valaki el akar szakítani téged egy számodra fontos embertől, de te azt reméled hogy a haverjaid majd segítenek hogy ez ne történhessen meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!