Miért van ez? Irányítja az álmom?
Mostanában a barátom akárhányszor azt mondja este,hogy "álmodj velem", vele is álmodom.
De ez tényleg csak azóta van,mióta mondja.
Azelőtt elvétve volt ilyen csak.
És általában arról szólnak,hogy megcsalom. Vagy furcsa nem mindennapi történések.
Meg rengetegszer arról álmodom,hogy kiesnek a fogaim. Vagy a markomban tartom az összeset,vagy csak 1-2 db esik ki.És nagyon bánkódom miattuk.
Mit jelenthetnek ezek?
Ember, te ugyanazokat álmodod, mint én.
Beszarok.
Én mindig akkor álmodom valakivel, amikor szerelmes vagyok. Ilyenkor általában repülök is...
Abban viszont hiszek, hogy van olyan ember, aki képes irányítani mások álmait úgy, hogy ő is szerepeljen benne. Volt ilyen emberrel dolgom. Vele például volt, hogy előre megálmodtam egy olyan helyszínt, ahol később randiztunk, de ahol egyébként még életemben nem jártam azelőtt... A valóságban éppen olyan volt, mint az álmomban, még a bútorok is!
Más érdekes dolgai is voltak, néha úgy éreztem, belelát a fejembe. Nem lehetett hazudni neki, mert ha pl. telefonon beszéltünk, képes volt megmondani, hogy egyedül vagyok-e, vagy van ott másvalaki is mellettem... Shaolin kung-fuzott egyébként...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!