Apum meghalt két hónapja és azóta mindig azt álmodom, hogy. Ez mit jelent?
Apum meghalt két hónapja és azóta mindig azt álmodom, hogy....... Ez mit jelent?
(így írtam a kérdést, a "...." a folytatást szimbolizálja, csak a modik kitörölték a nekik feleslegesnek tűnő pontokat).
Egyébként 16 éves vagyok és apum öngyilkos lett. Velünk élt végig.
Nagyon sajnálom. Az ilyen dolgok mindig elszomorítanak :( Pláne ha egy 16 éves lánnyal történik. Engem legjobban az tett depresszióssá, mikor nagymamám meghalt, jobban szerettem őt a szüleimnél is. És igen, idővel múlni fog a fájdalom :)
19/f
Én olyat is álmodtam, pedig már jó ideje halott volt, hogy hazaérve ott találom a konyhaasztalnál. Kérdem tőle:
– Hát te mit keresel itt?
– Hogyhogy mit, fiam, hazajöttem.
– No, de hát te meghaltál.
– Igen, az igaz, de már elmúlt.
És a röhej az egészben, hogy álmomban teljesen természetesnek tűnt a magyarázata. Elmúlt. A te álmaid is el fognak idővel múlni.
06:47nek érdekes,mert én is pont ilyet álmodtam mikor meghalt a mamám.
Amúgy meg akit nagyon szerettünk azt nehezebben engedjük el és azért vannak az álmok.Ahol a mamám élt abban a házban lakunk.Sajnos már a papám sem él,de néha úgy érzem mindha itt lenne velem és figyel.Néha félek is,mert vannak jelek.Amúgy halál után 1szer vagy 2szer álmodsz ilyet és elengeded végleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!