Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » 9 évig folyamatosan ugyan...

9 évig folyamatosan ugyan arról álmodok de folytatódik mint ha egy sorozat lenne . Ez mitől van? Vagy ez normális?

Figyelt kérdés

2017. febr. 18. 09:47
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Az az igazság hogy amit leírtam az még semmi joval több dolog is van a dologban amit viszont azért nemirokle hátha egyes embereknek tulságosanis természet feletti lenne sajnos ez a történet hosszú és bonyolult annyit leirok még hogy nem csak azt éreztem amit megérintettem ... Igy lemerem irni sajnos nem igazán szeretek erröl beszélni viszont érdekel az elképzelésetek
2017. febr. 22. 22:08
 12/12 anonim válasza:
Lehet az egy másik életed, amely szintén "most" zajlik. Egy könyvben olvastam, hogy a lélek le tud inkarnálódni a Földre egyszerre több testbe is. :)
2017. febr. 22. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!