Gabinagy kérdése:
Mit jelenthet, álmomban felrepülök magamtól és oda megyek ahova szeretnék, sokszor vissza szokott jönni az álom?!
Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 21:16
1/8 anonim válasza:
Több kalandra vágysz az életedben. Szeretnél kilépni a napi unalmas rutinból és új dolgokat kipróbálni,utazgatni.
2/8 anonim válasza:
Csak tanúlj meg tudatossan álmodni és állítólag ,lefekvés után egy másik "vírtuális" világ vár majd téged ,biztos tök fas_za lehet .
3/8 anonim válasza:
Asztrálutazás, asztrálprojeckió, tudatos álom, ezeket keresd az interneten.
4/8 anonim válasza:
Ilyen sorozatos álmaim nekem is voltak tizenéves korom környékén! :) Viszont arra is emlékszem, hogy közben a levegőben pedáloznom, taposnom kellett mint aki lépcsőre megy, de nem a lépések mértékében emelkedtem hanem lágyan és egyre jobban amíg tapostam. Aztán lassan vissza ereszkedtem ahogy nem tapostam a levegőt, mint ha egy léggönb tartana fent lágyan.
5/8 anonim válasza:
Fiatal koromban én is sokszor álmodtam ilyet. Nekem mellúszás tempó segített felemelkedni és haladni. Nagyszerű dolog, ha ilyet álmodsz, csatlakozom az előttem szólókhoz: szabadságérzés és kalandvágy lehet a háttérben. Szerintem ilyen szabadon szállást csak boldog lélek produkál. Nagyon sajnálom, hogy már csak emlékeim vannak ezekről az álmokról. Élvezd, amíg vannak!!! ;)
6/8 anonim válasza:
Jéj ez a mellúszós repülés nekem is szokott régebben-többször is. El kellett kicsit rugaszkodni de magasra nem mentem sose.. Jo érzés volt :)
7/8 anonim válasza:
Emlékszem, én is csak a ház magasság környékéig röködtem fel, magabbra nem. Szerintem mert nem láttam akkor még magasabbról a földet és nem nagyon volt elképzelésem mit kell álmodnom róla képként. Vagy inkbb a biztonságos ház magaasságig mertem menni.
8/8 kokohoho válasza:
Nekem is gyakran volt fiatal koromban egy hasonló momentum az álmaimban. Futás közben egyre hosszabbakat léptem, egyre könnyebbnek éreztem magam és egyszer csak repültem. Hozzáértők szerint ez szárnyaló, szabad lélekre vall. Szerintem meg egyszerűen volt valamikor egy ilyen álmom, ami az agyam öröm központjának megtetszett és esténként azzal szórakoztatta magát, hogy futós álmokat generált,,,, de arra kínosan ügyelt, hogy ne valami elől, hanem valami felé. Sajnos mostanában már ritkán vannak ilyen álmaim, mert állítólag lehiggadtam, de szerencsére hasonló érzéseim vannak, ha vezetés közben, a rádióban meglepetés szerűen felhangzik egy jó Rolling Stones, Metalika, AC/DC, vagy hasonló lélekbizsergető zene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!