Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Hogyan tudnám megszüntetni...

Hogyan tudnám megszüntetni ezeket az álmokat?

Figyelt kérdés
Utálom a főnökömet, nagyon rossz természete van, nem vagyunk jóban, csak akkor szól hozzám, amikor feladatot ad vagy segíteni kell neki. Csúnyán beszél mindenkivel, hülyének néz, lekezelő, kétszínű. Sajnos sokszor megjelenik az álmaimban, ott sem hagy békén, ugyanolyan mint az életben. Szeretnék ezektől az álmoktól megszabadulni, mert nagyon rossz.
2017. febr. 14. 08:33
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez sokkal rosszabb neked mint hiszed.

Félterrorban élsz. Hiába temeted el magadban, kikészít.

Álmaid erre probálnak segédkiáltások lenni tudatalattidból és fentről.

Ezen így vagy úgy, de változtatnod kell.

Ne menekülj tovább magadtól, nézz szembe valós érzelmeiddek, érzelmeid mélységeivel, és tegyél helyzeted ellen.

Előre is sok sikert.

2017. febr. 14. 09:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű a megoldás!

Ird meg a felmondóleveled, hajts belőle repülőgépet és a főnököd ajtaján belépve postázd, nesze te nagyképű F...sz

felkiáltással.

Ez legfőképp akkor hatásos ha van nála valaki.

Remélhetőleg zokon veszi és nekiáll kekeckedni.

Olvass be neki egyet nyugodtan lehetőleg higgadtan, mert akkor nem tud veled mit kezdeni.

Ja és előtte azért ne árt gondoskodni másik munkahelyről is ám (én legalább is hasonlót cselekedtem).

Mindenesetre két dolgot gondolj át:

1 mennyire voltál behódoló. Vannak emberek, akik domináns természetüknél fogva hajlamosak rátelepedni a másikra.

ha te voltál túlságosan simulékony ne is csodálkozz a helyzeteden. tanuld meg hogy nem kell mindenben a másik kedvét keresni, mert alapnak veszi hogy az neki jár ( és nem csak a szája).

2 mennyire tudnál változtatni a viselkedéseden, mert ez alapján máshol se lesz jobb. kicsit több keménységet!

2017. febr. 14. 11:12
 3/3 A kérdező kommentje:
Többször is összetűzésbe kerültünk már, mert nem hagyom magam "eltaposni", kiállok magamért. Már az ajtót is rámcsapta, miután kiviharzott. Ami a feladatom, azt megcsinálom, de nem hagyom magam csicskáztatni, már megmutattam neki, hogy hol a határ. Szerintem az is a baja, hogy rajtam kívül eddig még senki nem merte neki megmondani a dolgokat. Már beszéltem az illetékes személyekkel annak érdekében, hogy a cégen belül tegyenek máshova, egyelőre várok, de ezek az álmok nagyon bosszantóak.
2017. febr. 14. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!