Te mikor és milyen gyakran álmodsz? Kik küldik az álmokat szerinted?
Minden alvásnál.
Nem küldik, alakulnak sok tényező miatt.
Sokszor álmodok. Van, hogy egy éjszaka több álmom is van. Senki nem küldi az álmokat. Minden alapanyag megvan benne. Talán azt szeretem a legjobban bennük, hogy egy teljesen más világban vagy és mégis úgy kiigazodsz benne, mintha ott nőttél volna fel. Pl. imádtam azt amikor a Városomról álmodtam, de tök tükörbe volt az egész. Minden fordítva volt, mintha átlépnék a Tükörországba. De nekem az álmomban ez teljesen természetes volt. Vagy álmodok emberekkel, akik nem pontosan úgy néznek ki, mint a valóságban, de mégis tudom, hogy ők azok, be tudom azonosítani őket.
Legjobban a folytatásos álmaimat szeretem. Nagyon szeretem a fantasy és sci-fi világot, és nekem már gyerekkoromból vannak "folytatásos" álmaim. Pl. van egy fantasy világ, ahol bóklászok, háborúzok, életeket mentek, konfliktusokat oldok meg, és az álom reggel megszakad. Lehet, hogy azon a héten, lehet, hogy holnap álmodok vele, de az is megesik, hogy évek múlva térek vissza. És onnan folytatom ahonnan abbahagyom. Lehet el is felejtem a történéseket és már rég nem emlékszem, hogy álmodtam ilyet, de amikor ott vagyok megint, akkor tudom mi történt előtte, mit éltem át, és minden a helyére kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!