Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az ha valaki...

Mit jelent az ha valaki gyakran álmodja, hogy üldözik, menekül és meg akarják ölni?

Figyelt kérdés
2016. nov. 9. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy félelembol adodik.. Pl: folyamatosan felsz valakitol vagy stresszelst valamin de nagyon..

Probald az eleteddel osszekapcsolni.. Pl:

Felsz ha bemesz a suliba mert xy meg akar verni

Jarsz egy lannyal es felsz hogy elhagy..

El tudod mondani a teljes almot, mert jelentossge van annak hogy ki es hol uludoz

2016. nov. 9. 18:11
 2/5 A kérdező kommentje:

általában nem konkrét személy az és mindig sötét van az álomban, mindig menekülök, futok és amikor felébredek felmegy a pulzusom, kb sirni van kedvem...

tegnap valami sötét házban voltam, aztán kirohantam az utcára ahol még sötétebb volt, nem láttam szinte semmit, mondogattam hogy ne bántsanak, közben villákat dobáltam el(?) hogy ezzel védjem ki hogy megtámadjanak... Aztán világosabb helyre jutottam ahol meg megnyugodtam volna de akkor megláttam egy fegyveres embert.. Ekkor mégjobban megijedtem és felébredtem.

Általában sötét utcában üldöz valaki és meg akar ölni

2016. nov. 9. 18:23
 3/5 anonim ***** válasza:

a személyiséged egy része visszatérne már az egészhez.

de ezt csak csökkentett módban tudja megtenni, amikor alszol.

hagyd nyugodtan hogy "elkapjon". nem lesz bántódásod.

Ellenben gazdagabb emberként ébredsz!

és lesz egy ajándék álom is utána ami beigazolja hogy megtörtént a visszaolvadás.

de ezt nem árulom el micsoda!

2016. nov. 10. 08:21
 4/5 A kérdező kommentje:

de nem tudom befolyásolni a történéseket....

Általában annyira félek, hogy felébredek, vagy pont ébreszt az óra

2016. nov. 10. 09:21
 5/5 anonim válasza:

Azt jelenti, hogy nem alszol jól és nyugodtan.

Rémálmokat sok minden okozhat:

- mindennapos stressz,

- egy nemrég elszenvedett lelki vagy fizikai trauma,

- lefekvés előtt elfogyasztott zsíros/fűszeres/szénhidrátban gazdag étel,

- egyes gyógyszerek, amelyek molekulái képesek átlépni a vér-agy gáton (pl. flouroquinolone antibiotikumok, depresszió elleni gyógyszerek, altatók), vérnyomáscsökkentők.

Ez a hivatalos verzió a WebMD alapján ( [link]

Egyéb még - tapasztalat és élménybeszámolók alapján:

- baloldalon alvás,

- fokhagyma, sajt, pizza,

- ha éjszaka, amíg alszol, valaki az arcodba világít vagy hangoskodik, vagy megy a TV például,

- aznap néztél valamilyen horror-/akciófilmet vagy játszottál hasonló videojátékkal.

Ha a rémálmok rendszeresen előfordulnak, ezeket a tényezőket érdemes kiküszöbölni. :)

Ha azután is előfordulnak, akkor pszicológiai oka van.

2016. nov. 15. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!