Mit jelent (het) ez az álom?
Ezt tegnap álmodtam.
Az iskola udvarában voltunk, én valahol a túlsó félen.
Valami rendezvény volt. De nem olyan, mint általában szokott lenni. Csillagos volt az ég, estefelé járt az idő.
Egyik ismert tanárom kiáltott, hogy válasszunk párt magunknak.
Egyszer megláttam egy lányt, találkozott a tekintetünk. Szőke volt.Felismertem, a mi sulinkba jár, 7.-es (én 6.-os vagyok.), körülbelül olyan magas, mint én.Komoran intett a kezével, hogy jöjjek oda. A szokásos Nike pulóverét és vörös farmert viselt. Gyönyörű volt az arca, annak ellenére, hogy pattanásos (a való életben is így néz ki, és nekem így is tetszik). Gyorsan odakerültem. Hirtelen belémkapaszkodott, és szerelmet vallott.
Nem tudtam mit csinálni, csak megfogtam a derekát.
Elmondtuk egymásnak az érzelmeinket.
Megölelt.
Rövid szájrapuszi volt ezután.
Aztán...gyorsan történtek az események. Elmentünk a tóra sétálni.
Azután elmentünk valami süteményt vásárolni, amit sütöttek, nem tudom. Meglepetésemre anyám volt a "pultos". Ezután nem történt semmi, beszéltünk....
Aztán anyám mondta, hogy jöjjek:hazamegyünk.
Beszálltunk a (furcsa módon) fekete terepjárónkba.
A "barátnőm" sírt, miközben elhajtottunk, és én teljesen magatehetetlenül ültem a terepjáróban (ami azért fura, mert nekünk egy krómozott Peugeot-unk van)...
Egy luxushotelhez érkeztünk.
Pálmafák voltak sok helyen, a lejtőn a hotel mellett kettő fiú ballagott, öltönyben, a rendezvény felé. A "barátnőmről" beszéltek, hogy most meg fogják kérni.
Itt megszakadt az álom, felébredtem, és hirtelen most az egyszer nagyon örültem volna, ha ez az álom valóság lett volna.Annyira.... élethű volt...
Tényleg szeretnék barátnőt, de az első elvesztése után "maradandó seb" maradt bennem.
(Nagyon szépen kérlek Benneteket, hogy ne jöjjenek ezek a "12 évesen szerelmi bánatod van? Mesélj még!" típusú hozzászólások, köszi!)
12/f
Woow, te vagy az első 12 éves, akit helyesen látok írni :)
Ez nem szerelmi bánat, sima gyerekszerelem.
De hát igen, semmi jelentősége nem lehet, csak hogy tetszik a lány, utalgat erre.
Kedves Ifjú!
Álmod,természetes vágyaidról szóltak.Természetesen nem jós álom volt.A valós álmaidról szólt.
Közel a 60-hoz,hadd mondjak néhány tapasztalatot!
A szerelem,-a gyermekszerelem is-a világ leggyönyörűbb érzései közé tartozik akkor is,ha azt nem viszonozzák.
Kockázatos érzés,mert a visszautasítás fájdalmas,de kockázat nélkül sosem élheted azt meg.
Az élet temérdek dolgát képtelenek azok megérteni,akik nem éltek át lelkiszenvedést,s így egy szerelemnek mindenképpen van haszna.
Művésszé ember,csak lelkiszenvedések átélésével válhat,s ezek közt előkelő helyen van,egy szerelmi bánat.
Ha egyen már túl vagy,akkor sokkal gazdagabb vagy,mint társaid,illetve azok a felnőttek,akik sosem mertek kockáztatni.
Egy örök szabály:Semmit se tégy,amiért egy megváltozott körülményben szégyenkezned kellene!
Légy boldog,mert ezzel tartozol önmagadnak!
Légy boldog,mert ezzel tartozol szüleidnek!
Légy boldog,mert az élet túl hosszú,és unalmas boldogság nélkül!
Légy boldog,mert a boldog embereket mindenki szereti!
3-asnak, köszönöm a válaszát, uram, ha szólíthatom így. :D
Nekem ebből csak annyi jött le, hogy anyám mindig mindent elront... A valóságban is.Sajna a suliban dolgozik, bejár az osztályomba, nyilvánosan "éget" stb...Hiába mondom neki, na de mindegy.Köszönöm a válaszokat! Ment nektek a zöld pipa. Ha valaki még akar írni, nyugodtan írhat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!